Lompat ke isi

seblu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

seblu

  • gedé beuteung katémbong kamamana.
  • Tong maké baju butut atuh, ngéwa sebla-seblu siga kitu.
  • Geura olahraga, supaya teu seblu teuing éta patuangan.

Tingkatan basa[édit]

  • seblu: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.