seug

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

seug

  1. hartina méh sarua jeung kecap .
    lamun seug manéhna can maot.