sindang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

sindang

  • sindang: Nyimpang sakeudeung
Conto: Mun aya waktu mah badé sindang ka bumi anjeun.