sindang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

sindang

sindang

  • sindang: Nyimpang sakeudeung
Conto: Mun aya waktu mah badé sindang ka bumi anjeun.