téh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

téh

  1. ringkesan tina kecap "éta téa tah";
  2. kecap pikeun negeskeun.
Kecap barang [su]

téh

  1. entéh;
  2. ringkesan tina kecap tétéh.