tétélo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

tétélo

tétélo

  • ngaran kasakit hayam nu gancang pisan tépana. Ceuk tahayul aya jurigna
Conto: Naha hayam téh maruyung, sugan ku tétélo !

Babasan[édit]

  • cekékkeun tétélo: kecap ka jelema nu kacida pikacuaeunana
Conto: Cing atuh ari jelema cekékkeun tétélo mah ulah sina nganjang kadieu !