tétélo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

tétélo

  • [[]]
  • ngaran kasakit hayam nu gancang pisan tépana. Ceuk tahayul aya jurigna
Conto: Naha hayam téh maruyung, sugan ku tétélo !

Babasan

  • cekékkeun tétélo: kecap ka jelema nu kacida pikacuaeunana
Conto: Cing atuh ari jelema cekékkeun tétélo mah ulah sina nganjang kadieu !