tamiang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

tamiang

  1. sabangsa awi leutik, biasa dijieun suling atawa sumpit.