tamiang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

tamiang

tamiang

  1. sabangsa awi leutik, biasa dijieun suling atawa sumpit.