Lompat ke isi

tanding

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

tanding

  • ngalayanan gelut atawa perang.
  • Danang keur tanding jeung Tama di lapang.
  • Tanding heula jung kakara nangtukeun nu meunang jeung nu éléh.

Tingkatan basa[édit]

  • tanding : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.