tinggang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

tinggang

tinggang

Conto: Dasar jelema kurang saeundan, dipapatahan téh kalah rék ninggang.
  • ditinggang: dibaledog
Conto: Kancra Pa Lebé ngambang ditinggang ku jang Emod.

Katerangan[édit]

  • ninggang: rag-rag kana barang nu aya dihandapeunana
Conto: Jambu ninggang kana kenténg, untung teu peupeus !
  • ninggang: meneran
Conto: Ninggang bulan Oktober Lebaran ayeuna mah.