tulis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

tulis

  • nyieun angka atawa huruf maké patlot atawa kapur, bisa dina keretas atawa daun lontar.
  • Lamun rék barang beuli ka pasar tulis heula naon waé nu rék dibeuli!
  • Barudak keur diajar maca tulis.

Tingkatan basa[édit]

  • tulis: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.