tungtek

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap barang [su]

tungtek

  1. rohangan anu heureut pisan nepi ka teu bisa diasupkeun barang-barang anu séjénna;
  2. dihartikeun ogé kana waktu anu teu bisa dijalankeunana ku sabab waktuna teu laluasa.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.