tungtik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap pagawéan [su]

tungtik

  1. tarékah tina saurang kanggo panggih jawaban léwat métodé ilmiah;
  2. dina basa Indonésia bisa dihartikeun jadi selidik.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.