tungtun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap barang [su]

tungtun

tali tambang nu diikeutkeun kana beuheung sato sapertos embé, kuda atawa munding supaya nuturkeun.

Kecap pagawéan [su]

tungtun

  1. nungtun sato kawas embé, kuda, munding, jeung laén-laénna;
  2. nungtun jelema supaya hirup dina jalan nu bener.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.