tunjung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap barang [jw]

tunjung[[Kategori:Kecap Citakan:jw]]

kecap anu séjén tina kembang taraté.

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.