waé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

waé

  1. baé;
  2. terus diulang.
    manéh waé ah!