waluh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

waluh

  • ngaran tutuwuhan nu gedéna ku cara ngarambat; bisa dijieun deungeun sangu atawa bukur kolek.
  • Kolek waluh di warung Bu Atin mah murah jeung ngeunah.
  • Mah, Bapa hayang dahar jeung oséng waluh!

Tingkatan basa[édit]

  • Waluh: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.