wikikamus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

  1. salasahiji proyék WMF anu ditojokeun minangka kamus wiki bébas dina sakumna basa di saalam dunya.

Basa Indonésia

Open book 01.svg Kecap banda

  1. salasahiji proyék WMF anu ditojokeun minangka kamus wiki bébas dina sakumna basa di saalam dunya.