wuluh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

wuluh

  • wuluh: awi wuluh, ngaran sarupaning awi nu panjang buku-bukuna jabaning ipis
conto: Dina dapuran awi wuluh, kamari kuring nimu suung.

Open book 01.svg Kecap sipat

wuluh

  • wuluh: atah, dilarapkeun kana béas atah anu kulumudan kénéh acan disosoh
conto: Pangirim ti saha ieu béas wuluh téh?