wuluh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

wuluh

wuluh

  • wuluh: awi wuluh, ngaran sarupaning awi nu panjang buku-bukuna jabaning ipis
conto: Dina dapuran awi wuluh, kamari kuring nimu suung.
Kecap sipat [su]

wuluh

wuluh

  • wuluh: atah, dilarapkeun kana béas atah anu kulumudan kénéh acan disosoh
conto: Pangirim ti saha ieu béas wuluh téh?