Tepas

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi
Simple Wiktionary logo Sundanese.png


Wilujeng Sumping

di Wiktionary basa Sunda


Kamus bébas basa Sunda anu digarap réréongan.
Kiwari Wiktionary basa Sunda geus boga 212 éntri. Hidep tiasa ilubiung dina ngamekarkeun Wikikamus ieu.

Crystal Clear action viewmag.png

Sungsi atawa ngababakan kaca anyar

Current event marker.svg


Kecap Poé Ieu

baong; ks
Harti

  1. Teu daék diatur, sakarepna, tara nurut; bangor.






Sungsi Wikikamus

Dumasar kategori - Dumasar basa - Dumasar guna kecap - Dumasar jejer - Wancahan - Daptar frékuénsi - Indéks basa - Tarabas - Rima - Daptar Swadés - WikiSaurus - Lampiran

Ngeunaan Wikikamus

Wikikamus atawa Wiktionary téh kamus multibasa, lain énsiklopédi, dadaranana tiasa diaos di kriteria inklusi. Tingal kaca pitulung jeung kasapukan pidangan pikeun nu lianna. Nu midang di kaca tepas di antarana alih basa mingguan jeung paribasa. Kumaha carana ilubiung? Mangga tingal béréndélan hancaeun jeung artikel pamundut.

Éntri pilihan

Éntri anyar - Éntri acak - Kecap poé ieu - Nu ahéng - Kecap dina émbaran

Indéks gancang Aksara lianna

A a B b C c D d E e F f G g H h I i J j K k L l M m N n O o P p Q q R r S s T t U u V v W w X x Y y Z z

Α–Ω α–ω А–Я а–я א–ת ﺍ–ﻱ अ–ह অ–ঢ় ก–ฮ あ–ん ア–ン 一–广–火–羊–酉–龠 가–힣

Latin lianna

! 0–9 À–þ Ā–ž

Sungsi Wikikamus sacara manual

Hancaeun

Ngalengkepan artikel nu aya - Alih basa nu perlu dipariksa - Pamundut beberesih - Pilih salah sahiji hanca lianna

Wikikamus dina basa séjén

Ieu mangrupakeun Wiktionary édisi Basa Sunda (Wikikamus): ditujukeun pikeun ngadadarkeun sadaya kecap tina basa mana waé maké Basa Sunda. Pikeun conto, tingal frei (hiji kecap dina Basa Jérman). Pikeun mendakan dadaran basa Jérman pikeun kecap éta, anjeun kudu muka kaca nu sarupi dina Wiktionary Basa Jérman. Tingal ogé Koordinasi Multibasa jeung Statistika Multibasa.

10,000+: Български -- English -- 中文 -- Nederlands -- Suomi -- Français -- Galego -- Deutsch -- Ελληνικά -- Magyar -- Ido -- Italiano -- كوردی -- Polski -- Português


1,000+: Afrikaans -- Englisc -- Corsu -- Dansk -- Eesti -- עברית -- हिन्दी -- Íslenska -- Bahasa Indonesia -- 日本語 -- 한국어 -- Latina -- Norsk -- فارسى -- Русский -- Српски -- Sicilianu -- Slovenčina -- Slovenščina -- Español -- Svenska -- தமிழ் -- Türkçe


100+: لعربية -- Հայերեն -- Bosanski -- Català -- Hrvatski -- Česká -- Esperanto -- ગુજરાતી -- Interlingua -- Interlingue -- қазақша -- Plattdüütsch -- Македонски -- Bân-lâm-gú -- Română -- सिनधि -- Simple English -- Slovenčina -- ไทย -- Українська -- Tiếng Việt -- ייִדיש


Daptar Méta + Sadaya Wikikamus

Proyék Wikimédia lianna

Wiktionary dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Proyék sawargi:

Wikipedia-logo.png

Wikipedia
Énsiklopédi bébas

Wikibooks-logo.png

Wikibooks
Pustaka jeung manual

Wikinews-logo.png

Wikinews
Warta bébas

Wikisource-logo.png

Wikisource
Dokumén bébas

Wikispecies-logo.png

Wikispecies
Diréktori spésiés

Wikiquote-logo.png

Wikiquote
Kumpulan cutatan

Commons-logo.png

Commons
Gudang média keur balaréa

Wikimedia Community Logo.svg

Meta-Wiki
Koordinasi sadaya proyék Wikimédia

Wikiversity-logo.svg

Wikiversity
Free learning tools

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg

Wikivoyage
Travel information

Wikidata-logo.svg

Wikidata
The free knowledge base


Sadaya | Anyar: 5 10 15 20 25 | Dianti: 5 | Pondok: 5 10 15 20 | Panjang: 5 10 15 20 | Kategori: 5 10 | Gambar teu dipaké galeri