ᮒᮨᮕᮞ᮪/Tepas

Ti Wiktionary
(dipindahkeun ti Tepas)
Luncat ka: pituduh, sungsi
ᮝᮤᮜᮥᮏᮨᮀ ᮞᮥᮙ᮪ᮕᮤᮀ ᮓᮤ ᮝᮤᮊᮤᮊᮙᮥᮞ᮪ ᮘᮞ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ
Wilujeng Sumping di Wikikamus basa Sunda
ᮊᮙᮥᮞ᮪ ᮘᮦᮘᮞ᮪ ᮘᮞ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ ᮃᮔᮥ ᮓᮤᮌᮛᮕ᮪ ᮛᮦᮛᮦᮇᮍᮔ᮪.
Kamus bébas basa Sunda anu digarap réréongan.
ᮊᮤᮝᮛᮤᮝᮤᮊ᮪ᮞᮔᮦᮛᮤ ᮘᮞ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ ᮌᮩᮞ᮪ ᮙᮤᮘᮧᮌ 254 ᮆᮔ᮪ᮒᮢᮤ. ᮊᮧᮔ᮪ᮒᮢᮤᮘᮥᮞᮤ ᮠᮤᮓᮨᮕ᮪ ᮓᮤᮔ ᮍᮙᮨᮊᮁᮊᮩᮔ᮪ ᮝᮤᮊᮤᮊᮙᮥᮞ᮪ ᮄᮉ ᮊᮎᮤᮓ ᮓᮤᮕᮤᮠᮛᮨᮕ᮪ ᮕᮤᮞᮔ᮪.
Kiwari Wiktionary basa Sunda geus miboga 254 éntri. Kontribusi hidep dina ngamekarkeun Wikikamus ieu kacida dipiharep pisan.
Senén, 27 April 2015
Tabuh 00:00 (UTC+7)

ᮕᮦᮁᮞᮤ ᮞᮦᮜᮥᮜᮦᮁ

Books-aj.svg aj ashton 01e.svg


Ngeunaan Wikikamus

Wikikamus atawa Wiktionary téh nyaéta kamus multibasa, lain énsiklopédi. Dadaranana bisa diilikan dina kritéria inklusi. Tempo ogé kaca pitulung jeung kasapukan pidangan pikeun nu lianna. Nu midang di kaca tepas di antarana alih basa mingguan jeung paribasa. Kumaha carana ilubiung? Mangga ilikan béréndélan hancaeun jeung artikel pamundut.



Logo book2.png


Sungsi Wikikamus


Writing star.svg


Kecap Poé Ieu

Wikinews commentary.svg


Éntri pilihan


Notepad icon.png


Hancaeun

Wiktionary small.svgWiktionary Basa Sunda geus miboga kecap dina babaraha basa:

Sunda (285) - Indonésia (20) - Jawa (0) - Minangkabau (0) - Banjar (0) - Batawi (0) - Bali (0) - Melayu Brunei (0) - Malayu (0) - Bugis (0) - Inggris (33) - Perancis (0) - Madagaskar (0) - Walanda (0) - Spanyol (0) - Jérman (0) - Italia (0) - Portugal (0) - Finlandia (0) - Polandia (0) - Arab (0) - Rusia (0) - Jepang (0) - Turki (0) - Yunani (0) - Koréa (0) - Hindi (0) - Thai (0) - Viétnam (0) - Ibrani (0) - Daptar salengkepnya

Books-aj.svg aj ashton 01e.svg

Wikikamus dina basa séjén
Ieu mangrupakeun Wiktionary édisi Basa Sunda (Wikikamus): ditujukeun pikeun ngadadarkeun sadaya kecap tina basa mana waé maké Basa Sunda. Pikeun conto, tingal frei (hiji kecap dina Basa Jérman). Pikeun mendakan dadaran basa Jérman pikeun kecap éta, hidep kudu muka kaca nu sarupi dina Wiktionary Basa Jérman. Tingal ogé Koordinasi Multibasa jeung Statistika Multibasa.

  • Leuwih ti 100.000 Kecap:
  • Leuwih ti 10.000 kecap:
  • Leuwih ti 1.000 kecap:
Wikimedia-logo.svg

Wiktionary dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Sadaya | Anyar: 5 10 15 20 25 | Dianti: 5 | Pondok: 5 10 15 20 | Panjang: 5 10 15 20 | Kategori: 5 10 | Gambar teu dipaké galeri