abdi

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap Pagawéan

  • ngabdi: ngawula
Conto: Pagawé nagri téh wajib ngabdi masarakat, lain sabalikna.

Open book 01.svg Kecap banda

  • abdi: lemesna tina kuring
Conto: Teu gaduh acis sapérak-pérak acan abdi mah.
  • abdi-abdi: rahayat
Conto: Ti saprak éta garong beunang, kahirupan abdi-abdi téh jadi tengtrem.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan