abus

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kecap Pagawean[édit]

abus (kasar)[édit]

asup ka jero

Conto Kalimah[édit]

  1. Pendeutkeun panto dapur teh, hayam bisi abus!
  2. Pun anak teu acan tiasa abus ka sakola, margi seepeun tempat.

Catetan[édit]

Lemesna tina abus nyaeta ka lebet