baju

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

baju

  1. pakéan ka luhuran, paranti nutup awak.
    • dibaju, maké baju
    • pibajueun, bahan keur baju
    • ngabaju, kalakuan goréng nu geus jadi kabiasaan, hésé dipiceunna.

Sinonim

  1. acuk

Basa Indonésia

Open book 01.svg Kecap banda

  1. pakéan

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan