bejad

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

bejad

  • teu walagri lantaran tanagana ditaker teuing
Conto: Ulah hantem-hanteman dipaké moro anjing téh, bisi gancang bejad.
  • barejad: bareulah, rada rongkah
Conto: Halodo sakeudeung ogé tanah didieu mah terus wé barejad.

Babasan

  • sirah asa bejad: pohara rieutna
Conto: Boro-boro bisa indit digawé, ieu sirah asa bejad kieu.