Bayeungyang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bayeungyang [ᮘᮚᮩᮀᮚᮀ] nyaéta paribasa lamun urang keur dina kaayaan hareudang bari arateul késang. Biasana kajadian wancí lohor pas memejeuhna panas ngagéngéréng atanapí panon poé keur na luhureun sirah. Paríbasa iyeu kasohor di daérah Majalengka bagéan Kidul jeung sabundeurannana.