Obrolan pamaké:54.162.133.222

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Kiwari can aya téks dina ieu kaca. Anjeun bisa nyusud judul ieu kaca dina kaca séjén, nyusud log nu tumali, atawa nyieun ieu kaca.