Wiktionary:Hancaeun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Hanca kecap basa Sunda[édit]

éé - ébréh - écé - écé - écér - écés - écés - écés - édisi - éfék - éjéktor - éjahan - éjahanana - ékol - ékonom - ékonomi - ékspor - éksportir - ékstradisi - ékstrasi - éléh - éléh - éléh - éléh - éléh - éléktronik - éléktronika - élevasina - éling - élit - élmu - émbér - émbar - émbar - émbar - émbar - émboh - émboh - émbohna - émosional - émpér - éncér - éndah - éndah - éndah - éntog - épisodeu - épték - éra - éra - ésa - éskalator - ésod - étik - étika - abén - abad - aber - ablag - abong - abot - abrik - abrul - abur - abus - abus - acara - acara - acay - acleng - acuk - acung - adeg - adeg - adeg - adeg - adeg - adeg - adeg - adek - adeuh - adigung - adil - adil - adil - adil - adopsi - adu - adu - adu - adu - agéh - agénda - agama - agama - agama - agem - agem - agem - agul - agung - agung - agustus - ahéng - ahéng - ahérat - ahad - ahad - ahir - ahir - ahli - ahli - ais - ajén - ajén - ajén - ajén - ajak - ajak - ajak - ajak - ajang - ajar - ajar - ajar - ajar - ajar - ajar - ajeg - ajeng - ajleng - ajrih - ajudan - ajul - akar - akeup - aki - akibat - akibat - akibat - akibat - aksés - aksésna - aksara - aksi - aksi - aksi - aktif - aktif - aktif - aktif - aku - aku - aku - aku - aku - aku - aku - akur - ala - alam - alam - alam - alam - alam - alam - alamat - alamat - albeum - alesan - alesan - alih - aling - alkohol - alpukah - alpukah - alung - alung - alung - alus - alus - alus - alus - aman - aman - aman - amanat - amanat - amanat - amarah - ambacak - ambah - ambay - ambek - ambek - ambek - ambeu - ambles - ambulan - amis - ampar - ampeuh - ampih - amplop - amprok - ampuh - amuk - amunisi - anéh - anak - anak - anak - analisis - anca - ancam - ancem - ancem - ancem - ancik - anco - ancrub - ancrud - ancul - ancur - ancur - andeg - andel - andel - andeprok - anduk - angar - anggap - anggap - anggap - anggap - anggar - anggar - anggar - angger - anggota - anggota - anggota - anggur - anggur - anggur - angkat - angkat - angkat - angkeub - angkeuh - angkir - angklung - angkog - angles - angson - animasi - anjang - anjing - anjog - anjuk - antara - antara - antaré - antay - antep - anteur - anteur - anteur - anti - antieum - anut - anut - anut - anyar - anyar - anyar - apal - apal - apal - aparat - apes - aplak - apoték - apoték - April - apung - apung - apung - ara - aréna - arah - arah - arah - arah - aral - arang - arap-ap eureup-eup - arileu - armada - arot - arsip - arsiték - arti - artikel - artos - arus - asa - asah - asak - asal - asal - asal - asal - asar - asas - asasi - aseup - asih - asin - asing - asli - asli - asong - asong - asosiasi - aspék - aspal - asrama - asri - astana - asumsi - asup - asup - asup - asup - asup - asup - asup - asup - atah - ateul - ati - atik - atik - atik - atik - atlét - atoh - atur - atur - atur - atur - atur - awéh - awér - awéwé - awéwé - awah - awak - awak - awak - awak - awak - awal - awas - awas - awet - aweuh - aweuh - awi - awon - awor - awuntah - awur - awur - awut - aya - aya - aya - aya - aya - aya - aya - aya - aya - aya - aya - aya - aya - aya - aya - ayak - ayap - ayat - ayeuh - ayeuna - ayun - béak - béak - béak - béak - béak - béar - béas - béas - bébas - bébas - bébas - bébas - bécék - béda - béda - béda - béda - béda - béda - béda - béda - béda - bégal - béja - béja - béja - béja - béja - béja - béla - béla - béngbréng - béngkok - béntés - béntang - béntol - béré - béré - béré - béré - bérés - bérés - bérag - bérak - béwara - babak - babak - babar - babar - babar - babasan - babuk - baca - baca - baca - baca - baca - baca - baca - bacacar - bacot - badéga - badami - badog - bagé - bagéa - bagéa - bagéa - bagedur - bagi - bagi - bagi - bagi - bagi - bagi - bagi - bagja - bagja - baha - bahénol - bahan - bahas - bahas - bahaya - bahe - baheum - bahula - bajigur - bajo - bajo - bajo - bajo - bajo - bajong - baju - bakat - bako - bakrek - bakti - baktos - baku - bal - balédog - balabah - balai - balakécrakan - balang - balangah - balanja - balantik - balantik - balaréa - balayar - bale - balem - bales - bales - bales - balik - balik - balik - balik - balik - baliut - balukar - balukar - balukar - balukar - balukar - bancang - banda - banding - banding - banding - banding - banding - bangkerut - bangor - bangsa - bangsa - bangsa - bangsa - bank - banténg - banter - banting - banting - bantu - bantu - bantu - bantu - bantu - bantu - barét - baraé - baragajul - baraha - barang - barang - bareng - bareng - bareng - bareng - bareng - bareng - bareng - bareuh - bari - barung - basa - basa - basajan - baseuh - basis - basisir - basisir - baskét - baso - batal - batang - batang - bates - batok - batok - batu - batur - batur - batur - batur - batur - batur - baturna - bawa - bawa - bawa - bawa - bawa - bawa - bawah - bawang - bayabah - bayang - bayang - bayang - bayar - bayaran - bayeungyang - bebes - bedah - bedil - bedil - bedo - bedog - bedug - bedug - begér - begang - bejad - bekasi - bekel - bekel - bekok - beledag - beleger - belet - belut - bendéra - bener - bener - bener - bener - bener - bener - bener - bener - bener - bener - bener - bener - bener - bener - beng - bentuk - bentuk - berik - berkas - bersih - bersih - bersih - bersih - bersih - betah - betot - betot - betrik - beubeut - beueus - beuheung - beuki - beulah - beuleum - beuleum - beuleum - beuleum - beuleum - beuleum - beuli - beuli - beuli - beunang - beunang - beunang - beunang - beunang - beunang - beunang - beunang - beunang - beuneur - beungeut - beungeut - beungeut - beunghar - beurang - beurat - beurat - beurat - beurat - beurat - beurat - beureum - beureum - beurit - beus - beusi - beuteung - beuti - beyé - biantara - biasa - biasa - biasa - biasa - biaya - biaya - biaya - bibi - bijil - bikeun - bikeun - bikeun - bikeun - bikeun - bikeun - bilateral - biluk - bina - binasa - bingkeng - bingung - bingung - binih - bintara - bintih - birigidig - biruyung - biruyung - biruyung - bisa - bisa - bisnis - bita - bitis - bitu - biwir - blog - blok - bobok - boboko - bocor - bocor - bodas - boga - boga - boga - boga - boga - boga - boga - bogana - bogoh - bogoh - bogoh - bogoh - bolay - bolay - bolong - bolong - bolos - bombardir - boncéng - bondoroyot - bongbrong - bongkar - bongkok - bongoh - bool - borang - boro - boro - bosen - brigade - buah - buah - buaya - bubar - budaya - budaya - bugang - bujal - bujal - bujur - buka - buka - buka - bukti - bukti - bukti - buku - buku - bul - bulan - bulan - bulan - bulao - bulen - bulen - buleud - buligir - bumi - bunder - bunder - bungangang - bungin - bungkem - bungkus - bungkus - bungkus - bungur - buntut - burahay - burak - burayot - buringas - buronan - buronan - buru - burudul - buruh - buruy - busik - buta - butek - buuk - buyar - cécépét - cék - cékas - céntang - cérét - céréwét - caah - caang - cabak - cabang - cabe - cabok - cabut - cacad - cadel - cageur - cageur - cahara - cahya - cai - cai - cakclak - calakan - calana - calikong - calon - calon - camat - cambepem - campur - campur - campur - candet - candu - candung - cangcaya - cangkéng - cangkaruk - cangkeul - cangkir - cangkol - cangkolong - capa - capé - capék - capluk - cara - cara - carék - caram - carangka - careham - caremot - carita - carita - carita - carita - carita - carita - catet - catet - catet - catet - cau - cawérang - cawad - cawis - cawokah - ceceb - cedit - cegék - cegah - cegah - cegah - cekel - cekel - cekel - cekel - celekit - celuk - celuk - cempad - cempad - cenah - cenah - cenah - cengir - centil - cerek - ceuceub - ceudeum - ceuk - ceuk - ceuk - ceuk - ceuleukeuteuk - ceuleuweung - ceuli - ceuli - ceulina - ceurik - ceurik - ceurik - cici - cici - cici - cicil - cicil - cicing - cicing - cicing - cicing - cicing - cicing - ciduh - cikur - cilaka - cilaka - cileureun - cindek - cindek - cindek - cingcet - cingcet - cingir - cingogo - cinta - cinta - cipta - cipta - cipta - cipta - cipta - cipta - ciriwis - citak - citak - citak - cium - coba - coba - coba - coba - coba - cocéng - coco - cocog - cocog - cocok - cok - cokel - coklat - cokor - cokot - cokot - cokot - cokot - colok - condong - conto - conto - conto - conto - coo - coplok - coplok - copot - copot - corowok - crek - cua - cucuk - cukup - cukup - culik - culik - cumpon - cumpon - curiga - curuk - cutat - cutat - cutat - da - déang - dégdég - déhém - dékadeu - déklarasi - démografi - démokrasi - démokrat - déngé - déngé - dépot - désa - désémber - dévisa - déwa - déwan - daérah - daérah - dadak - dadak - dadak - dadar - dadar - dadar - dagang - dagang - dagang - dagang - dagdégdog - daging - dagleg - dago - dahar - dahar - dahar - dahdir - dahlia - dakom - dalapan - dalapan - dalugdag-daligdeg - damang - damar - damel - dami - damis - dana - dangah - dangah - dangdan - dangdut - dangong - dangu - dangu - dapang - daptar - daptar - daptar - daréhdéh - darat - darat - darat - dasar - dasar - dasar - dasar - data - data - datang - datang - datang - datang - datang - datang - datang - datang - datang - datang - datang - datang - datang - datang - daulat - daun - dawam - daweung - dawuk - dayeuh - dedek - dedel - deet - dekem - deku - deléh - delék - delegasi - demés - demit - demokratis - dempés - dempét - depa - desain - desain - desek - desek - detik - deui - deukeut - deukeut - deukeut - deukeut - deungeun - diagram - diklat - dinamis - dines - disiplin - diskriminasi - distribusi - diuk - dobel - doktor - doktrin - dokumén - dokuméntasi - domain - domba - dongéng - dongdon - dongkang - dongkar - dongko - doraka - dosa - doyong - dua - dua - dua - dua - dua - dua - dua - dua - duaan - dubur - dudut - dugal - duit - duit - duit - duit - duitna - dukung - dulur - dumasar - dumasar - dumasar kana - dumuk - dumuk - dungsang - dunya - dupak - duplikat - durasi - duruk - duruk - dusun - duta - ebog - elas - eleketek - emang - emas - embat - embe - embun - emplad - endog - engab - engké - engké - engkol - enol - enya - enya - epél - erém - esto - eumeur - eungkeut - eunteung - eunteung - eunteup - eupan - eureun - eureun - eureun - eureun - eureun - eureun - eureun - eureun - eusi - eusi - eusi - eusi - eusi - eusina - eutik - eutik - euweuh - euwuh - evakuasi - fakultas - fasilitas - fatwa - firman - fisik - fluorida - format - forum - fraksi - fundamental - fungsi - géboy - gécos - gégél - géléhé - gélo - génder - géologi - géséh - gésér - gésér - gésér - géték - gaber - gabig - gabrug - gabug - gabung - gabung - gabung - gabung - gacel - gadag - gadil - gading - gado - gaet - gagal - gagal - gaganti - gagarabah - gaib - gajah - galéntor - galéri - galagat - galengan - galeong - galey - galing - galo - galungan - galura - galura - gamah - gambar - gambar - gambar - gambar - gambuhang - gampang - gampang - gampang - gampang - ganas - gancang - gancang - gancang - gandong - ganggayong - ganggu - ganggu - ganggu - ganjar - ganjel - ganjor - ganjor - gantar - ganti - ganti - ganti - ganti - ganti - ganti - ganti - ganti - ganti - ganti - ganti - gantung - gantung - gantung - gantung - gantung - gantung - gaplok - garadah - garah - garatis - garihal - garing - garing - garing - garing - gas - gas - gawé - gawé - gawé - gawé - gawé - gawé - gawé - gawé - gawé - gawé - gawé - gawé - gawé - gawé - gawar - gawir - gaya - gayem - gebah - gebes - gebrag - gebros - gecek - gedé - gedé - gedé - gedé - gedé - gedé - gedé - gedé - gedé - gedé - gedé - gedang - gedeg - gedong - gedong - geduk - gelar - gelar - gelas - gelas - geleger - gelenceng - gelendeng - gelut - gembleng - gembrong - gemi - gemuk - gemuk - gendol - genep - genep - genggerong - gentra - gepéng - gerebeg - gerejud - gerem - geremet - gereyem - gering - gero - gero - geroan - geter - getih - getih - getol - geuhgeuy - geuing - geulis - geulis - geulis - geuneuk - geuneuk - geunjleung - geunyal - geura - geuri - geutah - geuwat - giat - giat - gibleg - giji - giling - giling - giling - giling - gilinggisik - gimbung - ginanjar - ginjel - ginséng - giri - giruk - gital - gitar - giwar - gogog - gogog - gogog - gogog - goléncéng - golér - golak - golang - golong - golongan - gondeng - goréng - goréng - goréng - goréng - goréng - goréng - gorényang - gorényang - gorolong - gorowok - gotong - granat - grup - guar - gubernur - gubrag - gudang - gugu - gugurah - guguyon - gujrud - gula - gulat - gulat - gulawing - guling - guling - guludug - guludug - gulundung - gumbira - guna - guna - gunana - gundam - gunung - gupitan - gurat - gurawés - gurinjal - guru - gurumut - gusruk - gusur - hébat - hégar - héjo - héktar - hélok - héot - hérang - hésé - hésé - hésé - hésé - hésé - hésé - habek - hadep - hadir - hadir - hadir - hadir - hajat - haji - hak - hak - hakim - hakim - hal - hal - hal - halang - halang - halang - haleungheum - halimpu - halimun - halis - halodo - halu - hamham - hampang - hampas - hamperu - hampura - handap - haneut - haneut - hangseur - hanjakal - hanjakal - hanjelu - hanjelu - hanjelu - haok - hapit - haréwos - haréwos - haratis - haratis - harep - harep - harep - harep - harep - hareudang - hareup - hareup - hareup - hareup - hareup - hareup - hareup - harga - harga - harga - harga - harga - harigu - hariring - hariwang - hariwang - hariwang - harta - harti - harti - harti - harti - hartos - haru - has - hasanah - haseup - hasiat - hasil - hasil - hasil - hasil - hasrat - hasud - haté - haté - hateup - hatur - hawa - hawa - hawar - hayam - hayang - hayang - hayang - hayang - hayang - hayu - henteu - henteu - herbivora - heroik - heuay - heubeul - heueuh - heujeun - heula - heula - heula - heureut - heureut - heureut - heureutna - hibar - hibar - hiber - hibur - hideung - hiem - hieng - hieng - hihid - hiji - hiji - hiji - hiji - hiji - hiji - hiji - hiji - hiji - hikmah - hilap - hileud - hiliwir - hiliwir - hinis - hipu - hirup - hirup - hirup - hirup - hirup - hitut - hoé - hoghag - honor - hontal - hontal - hontal - hontal - hontal - hontal - hontal - hontal - hontal - hookeun - horéam - hormat - hormat - hormat - hormat - hotél - huap - huap - hubung - hubung - hubung - hudang - hudang - huis - hujan - hukum - hukum - hukum - hukum - hulag - huleng - hulu - humandeuar - humandeuar - huni - huntu - hurang - huru - hurup - husus - husus - hutang - hutang - ibadah - ibun - ibur - icip - idéal - idéntik - idéologi - idek - ideu - idin - idin - idin - idin - idin - ieu - igel - ihwal - iker - ilaing - ilangna - iles - iles - ilmiah - ilu - imah - imah - imah - imah - iman - iman - iman - imbang - imbang - imbang - imeut - imeut - impi - impor - imunisasi - imut - indéks - indit - indit - indit - indit - industri - info - informasi - inget - inget - inget - inget - inget - inget - inggeung - ingkeun - ingon - injeum - injeum - injil - inohong - inovasi - inspéktur - instruktur - intelijen - interior - internasional - internet - inti - intip - inum - inum - inum - inum - ipis - ipis - ipis - ipis - irit - irung - isa - isang - iser - ising - islam - israél - istilah - istimewa - istrén - istri - isuk - isuk - isuk - isuk - isuk - isuk - isukna - iteuk - ituh - itung - itung - itung - itung - itung - itung - itung - iuh - iwal - jéndral - jaba - jaba - jabél - jabél - jabat - jabatan - jadi - jadi - jadi - jadi - jadi - jadi - jadi - jadi - jadug - jadwal - jaga - jaga - jaga - jaga - jaga - jaga - jaga - jaga - jagat - jagat - jago - jago - jaheut - jail - jajah - jajah - jajah - jajah - jajah - jajar - jajar - jajar - jajatén - jaksa - jalan - jalan - jalan - jalan - jalan - jalan - jalan - jalantah - jalingkak - jalir - jalma - jalma - jalu - jam - jamaah - jamaah - jaman - jambak - jambu - jamin - jaminan - jampé - jamu - jamuga - jandela - janggélék - jangjang - jangji - jangji - jangji - jangji - jangji - jangkung - jangkung - jangkung - januari - japati - jaram - jarang - jarijipen - jarumat - jarumpluk - jasa - jati - jauh - jauhna - jaul - jawab - jawab - jawara - jawara - jaya - jebi - jebi - jeblog - jedur - jeger - jegud - jejer - jelas - jelas - jelas - jelas - jelegur - jelema - jembar - jembar - jemput - jenderal - jenghok - jenghok - jengkang - jengker - jenis - jenius - jerit - jero - jero - jero - jeruk - jeruk - jeungeun - jewét - jibril - jieun - jieun - jieun - jieun - jieun - jieun - jieun - jieun - jieun - jieun - jingjing - jiwa - jiwana - jiwir - joang - joang - jojodog - jomantara - jomantara - jontor - jorowok - jorowok - jual - jual - jual - judi - judul - jujur - jukut - jukut - juli - julig - jumaah - jumaah - jumlah - jumlah - jumlah - jumpluk - jumpluk - jungjung - jungjung - juni - junun - juragan - jurig - jurnal - juru - jurung - jurus - juta - juta - juta - jutaan - juwet - kécéng - kécéng - kécéng - kécéng - kédé - kédér - kélék - kélék - kénca - kéok - kéom - kérod - késang - kabéh - kabaya - kabayan - kabel - kabinét - kabiri - kabupatén - kabur - kacaturkeun - kacek - kadék - kadali - kadali - kadali - kadali - kadenge - kado - kado - kado - kado - kadoan - kadu - kaduhung - kaeusi - kagét - kagagas - kagok - kagok - kahot - kahot - kai - kainget - kait - kait - kait - kait - kakat - kaku - kaléng - kalér - kalah - kalangkang - kalapa - kalemoh - kali - kali - kali - kali - kaliber - kalibet - kalimah - kalimah-Na - kaliru - kaluar - kaluar - kaluar - kaluar - kaluar - kaluar - kaluarna - kaluman - kalungkung - kaméra - kamalir - kamampuhanana - kamana - kamar - kamari - kampung - kampung - kampus - kamtib - kamudi - kamus - kanagaraan - kanca - kanceuh - kandeg - kandel - kandel - kandel - kandung - kandung - kandungan - kangkang - kaniaya - kaniaya - kantong - kantong - kantong - kantor - kapal - kapentinganana - kapercayaanana - kapidara - kapok - kapribadian - kaptén - kapuk - kaput - kaput - kaput - karémbong - karét - karét - karéta - karaman - karat - karat - karatan - karaton - karaton - karayap - karijut - karinjang - karir - kartu - karuhun - karunya - karya - kasép - kasab - kasaksen - kasang - kasibukan - kasus - kasusilaan - kataji - katalimbeng - kategori - katelah - katitipan - katolik - katuhu - katumbiri - kaulinan - kaum - kaut - kawéntar - kawas - kawas lamun - kawasa - kawasa - kawasa - kawasa - kawasa - kawasa - kawasa - kawasa - kaway - kawih - kawih - kaya - kaya - kayas - kebek - kebet - kebi - kebon - kebut - kecap - kecing - kecit - kedal - kedal - kedal - kedal - kedal - kedal - kedal - kedal - kedeng - kedeng - kedeng - kedewil - keduk - kedul - kedul - kejem - keker - kelamin - kelas - kelay - keleper - kelir - kemba - kembang - kembang - kembang - kembang - kemben - kemis - kemot - kempés - kempit - kencling - kendang - kenténg - kentel - kenyang - keplek - keput - kerekeb - kerelep - kerem - kerewes - keris - kertas - kerubut - keruk - kesed - kesit - keueum - keueum - keueum - keueum - keukeup - keuna - keuna - keuna - keuneung - keupat - keupeul - keupeul - keupeul - keusik - kewung - kiamat - kiceup - kiceup - kidul - kiih - kikiping - kilat - kimpel - kios - kios - kios - kira - kira - kirab - kirana - kirim - kirim - kirim - kirim - kirim - kirim - kirining - kiruh - kitab - kitu - kiwari - koét - koalisi - kobar - kocék - koclak - koclok - kocor - kocor - kode - kohkoh - kohkol - koin - kojay - kokola - kokola - kokola - kokola - kokola - kokoro - kolébat - kolécér - kolomoh - kolonél - kolonial - kolot - kolot - kolot - koma - koméntar - koméntar - koméntar - komérsial - komandan - komandan - komando - komara - komarana - komisaris - komitmen - kompénsasi - kompetisi - kompilasi - komponén - komputer - komputer - konéksi - konéng - konéng - koncara - konci - konci - kondisi - konférénsi - kongkorong - kongrés - konsép - konspirasi - konsul - konsumén - konsumsi - kontak - kontrak - kontrak - kontrak - koordinasi - koperasi - kopi - koréjat - korék - koréksi - koréksi - koréspondén - korét - koran - korban - korban - korban - korma - korondang - koropok - korps - korps - korsi - korsi - koséwad - kosok - kosong - kosong - kota - kotéktak - kotak - kotakan - kotok - kotor - kotor - krisis - kristen - kritik - kritis - kualitas - kualitas - kuat - kuat - kuat - kuat - kuciwa - kuciwa - kuda - kudéta - kudu - kueh - kuis - kujang - kuku - kulawarga - kulawarga - kulawarga - kuli - kuliah - kuliah - kuliah - kuliat - kulimis - kulit - kulon - kulub - kuluwut - kuluyur - kumaha - kumbah - kumbah - kumbara - kumbuh - kumed - kumis - kumplit - kumpul - kuna - kungsi - kuningan - kunjal - kunjal - kunjal - kuntung - kunyem - kupat - kupu - kurabu - kurang - kurang - kurang - kurang - kurang - kuras - kuraweud - kurihit - kuriling - kuru - kurung - kusial - kutan - kutruk - kutu - kuwung - kuya - kuyumbang - kuyumbang - lééh - légal - lého - lého - lélépén - léncop - léngkah - léngkah - léngkah - léngkah - léngkah - léngkob - léngkong - léor - léot - lésot - létah - létak - létkol - létnan - laér - laan - labuh - labuh - labuh - lada - ladén - ladén - ladén - ladén - lagu - lagu - lahan - lahan - lahir - lahir - lahun - lahuta - laja - lajo - lajur - lakon - lakon - lakon - lakon - laksamana - laksana - laksana - laksana - laksana - laksana - laksana - laku - laku - laku - laku - laku - laku - laku - lalajo - lalaki - lalangsé - lalangsé - lalawora - lalay - laleur - laleur - lalim - laluasa - laluasa - lambak - lambang - lambokot - lampah - lampah - lampah - lamping - lampu - lamun - lamun - lamur - lancah - lancar - lancar - landes - landeuh - landi - landi - langgan - langgan - langgan - langgar - langgeng - langgeng - langit - langka - langlang - langlang - langlang - langlang - langsung - langsung - lanté - lantaran - lantip - lantip - lapang - lapar - lapar - lapisan - lapor - lapor - lapor - lapor - lapor - larang - larap - larap - laras - latih - latih - latih - latih - latih - latih - lauk - laun - laut - lawan - lawan - lawan - lawon - layad - layan - layan - layan - layan - layang - layang - layar - layon - layon - lebar - lebar - lebar - lebu - lebur - lega - lega - legleg - lekas - lemah - lembaga - lembar - lembong - lembur - lembur - lembur - lemes - lempeng - lempeng - lengkep - lengkep - lengkung - lepot - leubeut - leuheung - leukeun - leukeun - leuleus - leumpang - leungeun - leungeun - leungit - leungit - leungit - leungit - leungitna - leupas - leupas - leupas - leupas - leupas - leuseuh - leutak - leutik - leutik - leuweung - leuweung - leuwi - leuwih - leuwih - leuwih - leuwih - leuwih - leuwih - leuwih - leyek - lian - lian - liang - licik - licin - lieuk - lieur - lila - lila - lima - lima - lima - limpas - limpeur - lindeuk - lindur - lingger - lingkung - lingkung - linglap - lini - lini - lintuh - linyok - lipet - lipet - lisénsi - lisénsi - listrik - lisung - liter - liud - liwar - liwat - liwat - liwat - liwat - liwat - liwat - liwat - loba - loba - loba - loba - loba - locot - lodro - logor - loho - loka - lokasi - lokasi - lolong - lomari - lombang - loncér - los - lowong - luang - luar - lucir - lucu - lucut - ludeung - lugay - lugu - luhur - luhur - luhur - luhur - luhur - luhur - luhur - luhurna - lukut - lulumpatan - lulus - lulus - lumaku - lumayan - lumpat - lumpat - lumpat - luncat - lungguh - lungguh - lungguh - lurah - luuh - luuhan - luyu - méér - média - médis - méi - méja - mékanik - mékanik - méré - mérek - mérkuri - mésem - méter - méter - méter - maén - maén - maén - maén - mabek - mabok - macakal - macangkrama - macem - macul - macul - madon - madya - magah - magrib - mahér - mahér - mahabu - mahal - mahal - mahar - mahasiswa - mahkamah - majalah - majelis - maju - maju - majuna - makar - makbul - maklum - makmur - makna - maksad - maksud - maksud - maksud - makuta - malaékat - malah - malang - malaur - maligé - malik - ma'lum - mamala - mana - mana - mana - mana - mana - manéh - manah - manajemén - mancanagara - mancung - mandi - mandiri - mangga - manggu - mangka - mangkir - mangmang - mangpaat - mangpaat - mangpaat - mangpaat - mangpaat - mangsa - manis - manten - manuk - manusa - manusa - manyun - maot - maot - maot - marahmay - marahmay - marentah - maret - maritim - markas - markas - masakat - masalah - masalah - masalah - masalah - masarakat - masarakat - masarakat - masarakat - masih - masjid - masjid - masket - massa - matak - materil - maung - maya - mayak - mayar - mayeng - mayit - mayor - mecenghul - medal - meded - medeng - medok - megah - mekar - mekar - mekar - meléng - melang - menggok - mengi - mengkel - menit - menit - mentéréng - menteri - mentud - menyan - merdika - merdika - merenah - mesin - mesum - meter - meujeuh - meunang - meureun - mihak - mikir - milampah - milik - milik - milik - militér - militer - milu - milu - milyar - milyar - milyar - milyar - milyar - milyar - milyar - mimiti - mimiti - mimiti - mimiti - mimiti - mimiti - mimiti - mimitian - minggu - minggu - minggu - mingkin - mini - minoritas - mintul - minyak - miskin - miskin - mitembeyan - mitoha - mitra - miuk - mobil - modél - modém - modéren - modal - modal - mode - mofikasi - moméntum - momoré - momot - moncorong - moncorong - montong - monyet - moril - morosot - motor - muat - muat - mucunghul - muda - mudi - muga - mulangkeun - mulia - mulintirkeun - mulus - mumuluk - munapék - muncrat - mundel - munding - mundur - mundur - muntah - murah - murub - musibah - musieum - muslim - muslimat - muslimin - mustahil - mustika - mutlak - négatif - néngtéréwéléng - nabi - nabi - nagara - nagara - nagara - nagarana - nagen - nagri - naha - nakol - nampuyak - nangtawing - naon - napakah - napsu - naraka - nasib - nasional - nasrani - natrat - navigasi - nawing - nembrak - nepong - nerus - nga - nga - ngabalanjaan - ngabatur - ngabina - ngabolongan - ngaco - ngadon - ngalagena - ngalalana - ngaligeuh - ngamajukeun - ngamuara - ngangah - ngangon - ngarak - ngaran - ngaran - ngaran - ngaran - ngarang - ngarep-ngarep - ngawates - ngeceblek - ngempur - ngeunah - ngontrak - ngora - nguduhkeun - nguyang - niat - niat - nikmatna - nindes - nista - nohonan - nomer - nonoman - nopémber - nopémber - noyék - nuhun - nulak - nurani - nusantara - nyéré - nyaah - nyaan - nyaho - nyaho - nyaho - nyaho - nyaho - nyaho - nyaho - nyaho - nyata - nyata - nyata - nyata - nyata - nyawa - nyawa - nyemplu - nyenyepan - nyeri - nyieun - nyiru - nyot - obah - obrol - obrolanna - ogé - ogan - ogo - oktober - olé - olah - olahraga - olahraga - olohok - omong - omong - omong - omong - omong - omong - omong - omong - omong - omong - omong - omong - ondang - ondang - ondang - ondangan - opat - opat - opat - opat - opat - oper - operasi - opini - oposisi - optik - oranyeu - oranyeu - organisasi - orok - oténtik - otobiografi - otomatis - otoritas - oyag - oyag - oyag - péang - pégo - pélor - péngkol - péngkor - péngpéong - pénta - pénta - pénta - pénta - pénta - pényon - pér - pérak - pérang - période - pésak - péso - péstol - pétét - paéh - paés - paamprokna - pabrik - pacét - pacikeuh - pacilingan - pacul - pada - pada - pada - padahal - padan - padang - padika - padika - padoman - paduli - paduli - padungdengan - pagéto - pagah - pager - pager - pager - pager - pageuh - paguron - paham - paham - paham - pahatu - pahing - pahlawan - paila - pais - pait - pajaratan - pajeg - pajurawet - paké - paké - paké - paké - paké - paké - paké - paké - paké - paké - paké - paké - paké - paké - paké - paké - pakéna - pakakas - pakakas - pakakas - pakarang - pakarang - pakarang - pakean - paksa - paksa - palangkakan - palapah - palid - palika - palipisan - palire - palsu - palu - paluk - paluruh - pamaén - pamakéan - pamali - pamatuk - pamayang - pamilu - pamiluna - pan - panah - pancén - pancadria - panceg - pancing - pancing - pandeuri - panen - pang - pangéran - pangéran - pangaruh - pangaruh - pangaruh - pangaruh - pangasilan - panggih - panggih - panggih - panggih - panggih - panggih - panggih - panggih - panggih - panggul - panghina - pangkal - pangkat - pangkon - panglima - pangsiun - panjang - panjang - panjang - panjang - panjara - panjing - panon - panon - panonna - panonpoé - panteng - pantesna - panto - paok - papag - papag - papan - papang - papatong - para - paré - paréntah - paréntah - paréntah - paréntah - paréntah - parabot - parabot - paradoks - parahu - parahu - paran - paras - parat - parebut - pareng - pareum - pareup - paria - paribasa - pariksa - pariksa - pariksa - parios - pariwara - parkir - parkir - parkir - parna - paro - parok - partéi - partéi - parud - parunggu - pas - pas - pas - paséa - pasak - pasal - pasang - pasang - pasang - pasang - pasantrén - pasar - pasar - pasar - pasehat - paseuk - pasi - pasini - pasir - paspor - pasrah - pasti - pasti - pasti - pasti - pasti - pasukan - patén - patén - pati - patri - patroli - patung - patut - patut - pawon - payung - pebruari - pecak - pecil - pecoh - pecut - pedar - pedar - pedar - pedar - pedengkreng - pedes - pedes - pegat - pegat - pegat - pegat - pejret - pelak - pelak - pelak - pelem - pelendong - pelendung - pelengkung - pelong - pelong - pencét - penclut - pendék - pendet - penggel - penggel - pengkuh - penjara - penting - penting - penting - penting - pepedut - pepek - pepek - perah - perang - perang - perang - percaya - percaya - percaya - percaya - percaya - percaya - perenah - peres - perih - perkara - perlu - perlu - perlu - perlu - perlu - perlu - perlu - perlu - perlu - perlu - persén - pesék - pesen - pesen - peucang - peujit - peuncit - peuncit - peundeut - peuntas - peunteun - peunteun - peunteun - peunteun - peupeuh - peupeus - peupeus - peupeus - peura - peureup - peureup - peurih - peurih - peuseul - peuteuy - peuting - peuting - peuyeum - piagem - piara - piara - piceun - piceun - piceun - pidana - pidang - pidawuh - pidua - pihak - pihapé - piit - pikeun - pikir - pikir - pikir - pikir - pikir - pikir - pikir - pikir - pikir - pikir - pikir - pilih - pilih - pilih - pilih - pilih - pilih - pilih - pilu - pindah - pindah - pindah - pindah - pindah - pindah - pindah - pindah - ping - pinggel - pingpin - pingpin - pingpin - pingpin - pingpin - pingpin - pingping - pintel - pinton - pinton - pinton - pinuh - pinuh - pinuh - pinuh - pinuh - pinuh - pirak - pirig - pisah - pisan - pisan - pita - pites - pituin - planét - poé - poé - poé - poé - poé - poean - pogot - pohara - poho - poho - pokna - poko - poko - pola - polimér - politéisme - polo - polotot - ponclot - poncor - pondok - pondok - ponggawa - popor - populasi - portalna - posisi - posisi - posisi - poténsi - poto - poto - potong - potong - présidén - prakték - prakték - praspris - pribadi - pribadi - pribumi - produk - produksi - produksi - produksi - produksi - produsén - profésional - program - program - program - programna - promosi - propinsi - prosés - prosés - prosedur - protés - puadé - puasa - pudun - pugur - puhit - puhu - puhu - puhu - puhu - puja - puja - puji - puji - puji - puket - pulang - pulang - pulasara - pulasara - pulasara - pules - pulisi - pulisi - pulitik - pulitik - pulitisi - pulo - pulo - puluh - puluh - puluh - punah - pundur - punggu - pungkas - pungkas - pungkas - pungkas - pungkas - pungut - punjul - punjul - punjul - puntir - pupulur - purag - purengked - puringis - purnawirawan - puseur - puseur - pustaka - pustaka - pustung - puter - puter - puteri - puteri - putra - putus - putus - puuk - puyar - réa - rébu - rébu - rébuan - rédaksi - référénsi - régé - régang - rékam - rékam - réktor - réktur - réméh - rémpak - réncang - réndéng - réngsé - réngsé - réngsé - réngsé - répéh - réplika - rérét - résiden - révisi - réwong - racik - racun - rada - raga - ragem - raharja - rahayat - rahayu - rahuh - raja - rajol - raket - rakrak - raksasa - ralat - ramé - ramé - ramadan - ramat - ramat - rambay - rambutan - rames - ramo - rampéol - rampak - rampal - rampayak - rampus - ranca - rancagé - rancana - rancang - rancang - rancang - rancang - randa - rangkeng - rangkep - rangkul - rangkum - rangsang - rangu - ranteng - ranyed - rapet - rapi - rapih - rarang - rarangkén - rarangkén - rarat - ras - rasa - rasa - rasa - rasa - rasa - rasa - rasa - rasa - rata - ratu - ratus - ratus - rawat - raya - raya - rebah - rebo - rebut - rebut - reged - regep - regep - regep - regot - rekening - remen - rencana - rencana - rencanana - renceng - rencep - rencep - rengat - republik - resep - resep - resmi - resmi - reuah - reueuk - reueus - reueus - reuhak - reukeut - reungeu - reungit - reureuh - reureuh - reuwas - rikes - rimbag - rimbag - rinci - ringkuk - rinyuh - ris - riung - riung - riung - riung - riweuh - riwit - roés - robah - robah - robah - robah - robah - rogrog - rohangan - rojok - rojong - rojong - rojong - rojong - rojong - rojong - rojong - rojong - roko - roko - rombak - rongkah - ronjat - ronjat - ronjatk - rosul - ruang - rubak - rubuh - rubung - rugi - rugi - rugi - ruhay - rujuk - rujuk - rujuk - rukmi - ruksak - ruksak - ruksak - ruksak - rukun - rumaja - rumaja - rumus - rumus - rungkun - runtah - runtuh - runtuy - runtuy - rupa - rupa - rupa - rupa - rupa - rupa - rupa - rupek - ruruntuk - rusak - rusiah - rusiah - rutin - séhat - séhat - séks - sél - sélular - sémah - sénat - sénator - séndok - sénsitip - sépak - séptember - sérélék - sérémonial - sérép - sérang - séri - sértipikat - sésa - sésa - sésa - sésa - séwa - séwa - séwang - saab - sabab - sababaraha - sabar - sabelas - sabet - sabrang - sada - sadap - sadar - sadar - sadar - sadia - sadia - sadia - saeutik - sagara - sagi - sagi - sah - saha - saha - sajajar - sajarah - sajarahna - sakirana - sakit - sakitan - sakitu - sakola - sakola - saksi - saksi - saksi - salabar - salabar - salah - salah - salah - salah - salah - salah - salam - salamet - salamet - salamet - salamet - salamet - salamet - salapan - salapan - salasa - salega - salempang - salempang - salila - salin - salisik - salsé - salur - salusup - saluyu - saluyu - saluyu - saluyu - samagaha - samak - samara - samarut - samawi - sambarang - sambat - samber - sambetan - sambleh - sambung - sambung - sambung - sambung - sambung - sambung - sambung - sambut - samo - sampak - sampak - sampak - sampalan - sampeu - sampeur - sampeur - sampurna - sampurna - sampurna - sampurna - sampurna - samur - sanding - sandra - sanggal - sanggul - sanghareup - sangka - sangka - sangka - sangka - sangka - sangka - sangka - sangka - sangu - sapédah - sapatu - saptu - sapu - sapuk - sapuk - sapuk - sapuluh - saré - saré - saréat - saréat - saragam - saragam - sarakah - sarangéngé - sarat - sarat - sarikat - sarua - sarua - sarua - sarua - sarua - sarupa - sarwa - sasama - sasama - sasar - sastra - saté - satapak - satarik - satia - satia - satia - sato - sato - satria - satru - satuju - satuju - satujuan - saung - saupamana - sawala - sawala - sawala - sawawa - sebar - sebar - sebar - sebar - sebar - sebar - sebel - sebel - sebrét - sebrot - sebrut - sebut - sebut - sebut - sebut - sebut - sebut - sebut - sebut - sebut - sebut - sebut - sedek - sedep - sedih - sedot - seeng - seger - segruk - seke - sekrup - sembah - sempet - sempet - sempet - sempet - senén - senang - seni - seni - sepa - sepi - serah - serang - serbu - serbu - serep - serep - sersan - sesek - seubeuh - seueul - seukeut - seuneu - seuneu - seungit - seungit - seungit - seureud - seureud - seureuh - seuri - seuri - seuri - siam - siang - siap - siap - siap - siap - siap - siap - sidang - sidang - sieun - sieun - sigeung - sihung - siksa - silinder - simbeuh - simbol - simbut - simeut - simpang - simpang - simpen - simpen - sina - sinarieun - sindir - singer - singget - singget - singkah - sintreuk - sintreuk - sinugrah - sinugrah - sipat - sipat - sipat - sipat - sipat - sipil - sipuh - sipuh - sirah - sirah - siraru - sireum - sirit - siru - sirung - sisi - sisi - sisidueun - sisit - sistem - sistem - siswa - siuk - skala - skala - skandal - slogan - sloganna - soéh - soék - soal - soal - soang - sodor - sohor - solat - solat - solat - soldadu - soldadu - soldadu - soledat - solobong - soméah - soméah - sombong - songong - sono - sopan - sora - sora - soré - soré - sorang - sorang - sorang - sorong - sosial - sponsor - srah - stadion - stamina - standar - status - studi - sual - sual - subaya - subuh - suci - sugan - suguh - sukaréla - suksés - suku - sukuna - sulit - sulundupan - sumanget - sumanget - sumbang - sumbang - sumbang - sumput - sumput - sumput - sumput - sumujud - sumur - sungut - sungut - supir - supir - suplemén - surélék - surélék - surak - surat - surat - surat - surat - surti - surung - surung - surung - surung - surup - susu - susud - susul - susul - susun - susun - susun - suweng - téang - téang - téang - téang - tégtog - téh - téknis - téknologi - téla - télévisi - téma - témbak - témbak - témbak - témbak - témbak - témbak - témbal - témbal - témbal - témbal - témbong - témbong - témpél - témpél - témpo - ténjo - téori - tépa - tépa - tépa - téré - téror - téroris - tés - tétéla - téwak - téwak - téwak - téwak - téwak - téwak - taék - taék - taék - taék - taék - taék - taat - tabah - tabeat - tabeuh - tableg - tabrak - tadi - tagih - tagih - tagih - tahan - tahan - tahan - tahan - tahan - tahan - tajong - takabur - takbir - taker - taker - takis - takleuk - takol - takol - takol - taktak - talangsara - talapung - talari - talatah - talatah - talayah - tali - tali - tali - taliti - taluk - talungtik - talungtik - talungtik - talungtik - talungtik - taman - tambaga - tambah - tambah - tambah - tambah - tambah - tambah - tambah - tambal - tampa - tampik - tampik - tampik - tampik - tamu - tanaga - tanda - tanda - tanda - tanda - tandé - tandé - tandé - tandé - tandang - tandang - tandasa - tandasa - tandatangan - tanding - tandon - tanduk - taneuh - taneuh - taneuhna - tangga - tanggal - tanggep - tanggep - tanggung - tanggung - tanggung - tanggung - tanggung - tangkal - tangkarak - tangkep - tangsi - tangtang - tangtang - tangtayung - tangtayung - tangtayung - tangtayung - tangtu - tangtu - tangtu - tangtu - tangtung - tani - tani - tani - tanjeur - tanjeur - tanjung - tanpa - tanya - tanya - tanya - tanya - tanya - tanya - tanya - tanya - tanya - tapak - tapis - tapsir - tarékah - tarékah - tarékah - tarékah - tarékah - taraf - tarajang - tarajang - tarang - taranjang - tarapti - tarasi - targét - tarigu - tarik - tarima - tarima - tarima - tarima - tarima - tarjamah - tarjamah - tarjamah - taros - taros - tarung - tasma - tata - tata - tata - tatamba - tatanan - tatanen - tatangga - tatangkalan - tatu - tatu - tatu - tauhid - taun - taun - taun - taurat - tawar - tawar - tawar - tawar - tawar - tawekal - tegep - teger - teges - teges - teges - teges - teguh - teknik - telat - telat - telen - telenges - telenges - telenges - telepon - telepon - telepon - telepon - telepon - tembrak - tembus - tembus - tempat - tempat - tempat - tempat - tempat - tempat - tempat - tempo - tempo - tempo - tempo - tempo - tempo - tempo - tempo - tempo - tempo - tempo - tenang - tengah - tengah - tengah - tenget - tenget - tenggel - tengrem - tengtrem - tepas - tepi - tepi - tepi - tepi - tepi - tepung - tepung - tepung - tepung - terang - terap - terjun - terus - terus - terus - terus - terus - terus - terus - tetep - tetep - teuas - teuing - teuing - teuleum - teuneung - teunggeul - teunggeul - teunggeul - teunggeul - teuteup - tiba - tiba - tiba - tiban - tihang - tiis - tikah - tikah - tikah - tikoro - tiktikbrek - tilu - tilu - tilu - timbang - timbang - timbang - timbang - timbulna - timburu - timu - tindih - tinggal - tinggal - tinggal - tinggal - tinggal - tinggal - tinggal - tingkah - tingkat - tingker - tingker - tingker - tingker - tingtrim - tinun - tinyuh - tipe - tipu - tipung - tiris - tiris - tiron - titén - titén - titén - titah - titah - titik - titilar - tiung - tiup - tiwas - tiwas - tiwas - tiwas - tiwu - toél - todél - togmol - tojos - toko - toléransi - tonggong - tongton - tonjok - tonjol - torék - torobos - toropong - torowongan - tosblong - total - tresna - tresna - tresna - treuk - trilyun - trilyun - trinitas - tuar - tuduh - tugas - tugas - tugas - tugel - tugu - tuju - tuju - tujuan - tujuanana - tujuh - tujuh - tukang - tukeur - tukeur - tukeur - tukeur - tulang - tulatén - tulis - tulis - tulis - tulis - tulis - tulis - tulis - tulis - tulis - tulis - tulung - tulung - tulung - tulung - tuluy - tuluy - tuluy - tumbak - tumbu - tumbu - tumpak - tumpak - tumpak - tumpang - tumpang - tumpes - tumpes - tumpes - tumpes - tumpes - tumpuk - tumuwuhna - tunda - tunda - tunduh - tunggal - tunggara - tunggu - tunggu - tunggu - tunggu - tungkul - tungkul - tungkul - tungkul - tungkul - tungkus - tungtung - tungtung - tungtung - tungtung - tungtungna - tungtut - tungtut - tungtut - tungtut - tunjang - tunjuk - tunjuk - tunjuk - tunjuk - turis - turub - turun - turun - turun - turun - turun - turunan - turut - turut - turut - turuy - tutul - tutup - tutup - tutup - tutup - tutup - tutup - tutup - tutup - tutup - tutur - tutur - tuur - tuus - tuwuh - tuwuh - tuwuh - uar - ubar - ubeng - ucing - ucul - udag - udag - udag - udag - udag - udud - udun - udun - uger - ugung - ujub - ujug - ujung - ukur - ukur - ukur - ulang - ulin - ultimatum - umat - umroh - umum - umum - umur - umur - umur - umur - unggel - unggel - unggeuk - unggut - ungkab - ungkab - ungkab - ungkab - ungkab - ungkab - ungkul - unik - unit - universitas - unsur - untung - untung - untung - untung - untung - untuy - untuy - upacara - upah - uplek - urang - urang - ured - urug - urus - urus - urus - urus - urut - urut - usaha - usaha - usaha - usaha - usaha - useup - usik - usik - usik - usir - usul - usul - usul - usum - utah - utah - utama - utama - utama - utama - uteuk - utus - utus - utus - utusan - vérsi - variatif - vidéo - wétan - wadah - waduk - waja - wajar - wajar - wajar - wajar - wajib - wajib - wajib - wajib - wakil - wakil - wakil - wakil - wakil - wakil - waktu - waktu - waktu - waktu - waktu - waktu - waktu - walah - walikat - walirang - walungan - wanci - wanda - wangun - wangun - wangun - wangun - wangun - wangun - wangun - wangun - wangun - wangwang - wani - wanoh - wanoh - wanoh - wanoh - wanoh - wanoh - wanoh - wanoh - wanoh - wanoja - waréh - waragad - waragad - warang - waras - wareg - warga - waris - warna - warna - warnaan - warnana - warsih - warta - warta - warta - warta - warung - waspada - watek - watek - wates - wates - wates - wates - wates - watir - wawancara - wawar - wawar - wawuh - wayah - wayuh - wayuh - wayuh - wedak - weléh - welah - welas - wengku - wengku - wengku - wengku - wengku - wening - werit - weruh - weruh - weruh - weuteuh - wewengkon - wewengkon - wewengkon - wewengkon - wewengkon - widé - widang - wijén - wijak - wijaksana - wilah - wilah - wilang - wilujeng - wincik - wirahma - wirasat - wisata - wisuna - wiwaha - wowoy - wudu - wujud - wujud - wujud - wujud - wulu - wulung - wungu - wuruk - wuwuh - wuwung - yahudi - yakin - yakin - yakin - yaksa - yatim - yayasan - yuda - yuyu - zabur - zakat

Hanca kecap basa Indonésia[édit]

aku, tidak, yang, kau, ini, itu, di, dan, akan, apa, dia, anda, kita, untuk, saya, mereka, ada, bisa, tahu, dengan, kamu, tak, dari, kami, ke, ya, adalah, orang, harus, tapi, pergi, baik, sini, seperti, sudah, saja, ingin, dalam, sekarang, hanya, semua, jika, oh, apakah, punya, jadi, jangan, bukan, bagaimana, lebih, benar, pada, lagi, satu, lakukan, mungkin, telah, ayo, hal, sangat, pernah, kembali, lihat, datang, bahwa, melihat, siapa, karena, kalian, mau, hari, sesuatu, atau, banyak, dapat, kasih, tentang, anak, terima, keluar, juga, seorang, bagus, terjadi, begitu, sana, menjadi, mana, melakukan, oke, waktu, ia, malam, saat, lain, mati, mengapa, membuat, sebuah, tempat, beberapa, bilang, tahun, memiliki, masih, maaf, baiklah, katakan, kenapa, baru, sendiri, pikir, sampai, besar, tunggu, sedang, ketika, tuhan, kalau, sama, hidup, sekali, lalu, dua, cepat, mengatakan, masuk, salah, perlu, selamat, rumah, dengar, jalan, semuanya, mendapatkan, padaku, ayah, mari, masalah, suka, sedikit, tentu, cukup, atas, bicara, kecil, berada, sayang, pak, berpikir, dan, yang, itu, di, mereka, orang, akan, aku, dari, kepada, dengan, ia, tidak, engkau, ke, kamu, telah, dalam, pada, tetapi, untuk, sebab, lalu, maka, karena, ini, ada, menjadi, dia, seperti, segala, kami, oleh, berkata, juga, atas, anak, kita, hari, seorang, supaya, bahwa, bagi, sampai, semua, harus, tempat, datang, ketika, lagi, adalah, waktu, perempuan, kemudian, tanah, dapat, kota, sehingga, antara, rumah, mati, atau, hidup, para, dua, negeri, apa, seluruh, terhadap, baik, korban, melihat, puluh, sebagai, pergi, demikian, bangsa, banyak, lain, sendiri, hai, sudah, besar, manusia, jika, ialah, bumi, satu, apabila, jangan, tahun, ya, air, imam, semuanya, kudus, sesudah, membuat, suatu, tangan, hal, sekarang, setiap, hati, diri, melakukan, apakah, sana, tentang, membawa, menurut, lebih, yakni, tinggal, serta, kedua, pintu, tiga, domba, kepala, mendengar, masuk, depan, kata, keluar , aba-aba , abad , abadiah , abah-abah , abah , abaimana , abaka , abakus , aban , abangga , abar-abar , abar , abaran , abatoar , abau , abdi , abdikasi , abdomen , abdu , abduksi , abduktor , abece , aben , aberasi , abian , abidin , abilah , abing , abiogenesis , abiosfer , abis , abisal , abiseka , abiturien , ablasi , ablativus , ablaut , ablepsia , abnormalitas , abnus , aboi , abolisi , abon , abonemen , aborsi , abortif , abortiva , abortus , abrak , abrakadabra , abras , abrasi , abreaksi , abrek , abreviasi , abrikos , abrosfer , abrupsi , absensi , absente , absenteisme , abses , absis , absolusi , absolutisme , absorben , absorpsi , absorpsiometer , abstinensi , abstrak , abstraksi , absurdisme , abu-abu , abu , abuan , abuk , abulhayat , abulia , abus , acak , acala , acang , acar , acara , acaram , acat , acawi , aci , acik , acuan , adab , adagium , adaks , adam , adanya , adaptabilitas , adaptasi , adaptometer , adaptor , adas , adat , adegan , adendum , adenoid , adenoma , adenosis , adhesi , adib , adibangkit , adibibit , adibintang , adiboga , adibusana , adicita , adik , adika , adikara , adikarya , adikong , adiksi , adimarga , adinda , adipati , adipenghantar , adiposa , adipositas , adipura , adiraja , adiratna , adisi , adisiswa , aditif , aditokoh , adiwangsa , adiwidia , adjektiva , adjuvan , administrator , admiral , admisi , admitans , adolesens , adopsi , adres , adsorben , adsorpsi , aduk , adukan , aduksi , aduktor , adveksi , adven , adventisia , adverbia , advertensi , advertorial , advis , advokasi , advokat , aeolus , aerasi , aerator , aerob , aerobatik , aerobika , aerodinamika , aerofisika , aerofisiologi , aerofon , aerogram , aerolit , aerologi , aerometer , aeromovel , aeronautika , aeroskop , aerosol , aerostat , aerostatika , aeroterapia , afair , afal , afasia , afdruk , afek , afeksi , aferesis , afidavit , afiks , afiksasi , afiliasi , afinitas , afirmasi , afonia , aforisme , afrasia , afrikat , afrit , afrodisiak , afsun , afwah , aga , agal , agama , agamen , agamet , agami , agape , agas , agen , agenda , agens , agil , agio , agiria , agitasi , agitator , aglikon , aglomerasi , aglomerat , aglutinasi , aglutinat , aglutinin , agnosia , agnostik , agnostisisme , agogo , agometer , agon , agonia , agonis , agonistik , agorafobia , agradasi , agrafia , agraria , agregasi , agregat , agresi , agresivitas , agresor , agrestal , agriologi , agripnia , agrisilvikultur , agrobis , agrobisnis , agroekonomi , agroekosistem , agrogeologi , agroikos , agroindustri , agrokimia , agrologi , agronom , agronomi , agrostologi , agrowisata , aguk , agus , ahad , ahimsa , ahkam , ahli , ahwal , aib , ain , ainulbanat , air , aja , ajakan , ajal , ajang , ajir , ajojing , ajre , ajudan , ajujah , ajun , ajuster , akad , akademi , akademikus , akal , akapela , akar , akasia , akatalepsia , akene , akhbar , akhir , akhiran , akhirat , akhirulkalam , akhirusanah , akhlak , akhtaj , aki , akibat , akibatnya , akidah , akik , akikah , aklamasi , aklasia , aklimatisasi , akolade , akomodasi , akor , akordeon , akreditasi , akriflavina , akrilat , akrobat , akrobatik , akrofobia , akromegali , akrometer , akromion , akronim , aksara , aksarawan , aksarawati , akseleran , akselerasi , akselerator , akselerometer , aksen , aksentologi , aksentuasi , aksep , akseptabilitas , akseptasi , akseptor , akses , aksesibilitas , aksesori , aksi , aksidental , aksila , aksiologi , aksioma , aksis , akson , aksostil , akta , aktentas , akting , aktinida , aktinium , aktinokimia , aktinolit , aktinometer , aktiva , aktivis , aktivisme , aktivitas , aktor , aktris , aktualisasi , aktuaria , aktuaris , akua , akuades , akuaduk , akuakultur , akualung , akuamarin , akuan , akuarel , akuaris , akuarium , akuifer , akuisisi , akuk , akulturasi , akumulasi , akumulator , akuntan , akuntansi , akupunktur , akupunkturis , akurasi , akusatif , akustik , akustika , akuwu , alabangka , alabio , alaf , alai , alalia , alam , alamanda , alamas , alamat , alamin , alang , alantois , alarm , alas , alasan , alat , alawar , alazon , albas , albatros , albedo , albedograf , albedometer , albinisme , albino , albit , albuginea , album , albumen , aldehida , alegori , aleksandrit , aleksia , aleksin , alel , alem , alergen , alergi , alfa , alfabet , alfanumerik , alferes , alga , algilik , algojo , algologi , algometer , algoritme , algrafi , aliah , aliansi , alias , aliase , alibi , alienasi , alif , alifbata , alikuot , alimbubu , alimen , alimentasi , alimiah , alimun , alinea , aliran , alis , aliterasi , alizarin , aljabar , alkah , alkali , alkalimeter , alkalinitas , alkaloid , alkalometri , alkamar , alkana , alkari , alkausar , alkena , alkil , alkimia , alkisah , alkohol , alkoholisasi , alkoholisme , alku , alkuna , Allah , almaktub , almalun , almamater , almanak , almandin , almandit , almarhum , almarhumah , almari , alofon , alograf , alohtonus , aloi , alokasi , alokron , aloleks , alomerisme , alomorf , alonim , alopati , alopesia , alosu , alotropi , alpaka , alperes , alpukah , altar , alteratif , alternasi , alternatif , altimeter , altokumulus , altostratus , altruis , altruisme , alufiru , alumina , aluminium , alumnus , alun , alung , alur , alusi , aluvium , alveolar , alveolum , alveolus , alwah , alwasi , alwasia , amah , amal , amalgam , amalgamasi , amalgamator , amanah , amanat , amandel , amanitin , amarah , amarilis , amatir , amatirisme , amatol , ambah , ambai , ambal , ambalang , ambang , ambar , ambarau , ambasade , ambasador , ambau , ambeien , ambergris , amberit , ambet , ambiguitas , ambilingual , ambing , ambisi , ambivalensi , ambliobia , ambulans , ambulatori , ameba , amebiasis , amebosit , ameliorasi , amendemen , amensalisme , amerisium , amerospora , ametabola , ametis , ametropia , amfetamin , amfiartrosis , amfibi , amfibol , amfibolisme , amfiston , amfiteater , amigdalin , amil , amilase , amilopektin , amina , aminisasi , amino , amir , amirulbahar , amit , amko , ammeter , amnesia , amnesti , amnionitis , amniotomi , amonia , amonifikasi , amonit , amonium , amortisasi , ampang , ampela , ampelas , ampelop , amper , ampere , amperemeter , amperometri , ampisilin , amplifikasi , amplitudo , amplop , ampo , ampuk , ampula , ampun , amputasi , amra , amril , amsal , amtenar , amuk , amulet , amunisi , anabasis , anabolisme , anadrom , anaerob , anafilaksis , anafora , anafrodisiak , anaglif , anak , anaklisis , anakoluton , anakronisme , anakrus , analekta , analeptik , analgesik , analis , analisis , analogi , analsit , anamnesis , anamorfosis , ananda , anang , anapes , anaptiksis , anarki , anarkis , anarkisme , anasir , anatase , anatomi , anbia , anca , ancak , ancaman , ancol , andai , andalas , andalusit , andam , andan , andang , andante , anderak , andesit , andewi , andiko , andil , andok , andong , andragogi , androgen , androgini , androlog , andrologi , andur , anekdot , aneksasi , anemer , anemia , anemofili , anemograf , anemogram , anergi , aneroid , anestesi , anestesiolog , aneuploid , aneurisme , angan-angan , angan , anggai , anggan , anggap , anggapan , anggar , anggau , anggota , anggrek , anggrekwan , angguh , angguk , anggukan , anggur , anghun , angin , angina , angiologi , angiosperma , angka , angkak , angkasa , angkasawan , angkasawati , angkel , angket , angkin , angklung , angkong , angkring , angkuk , angkur , angkusa , angkut , angkutan , anglo , angsa , angsana , angsoka , angsur , angsuran , anhidrosis , ani , aniaya , anil , anilina , animasi , animis , animisme , animo , anion , anis , aniseikonia , anisogamet , anisogami , anisokoria , anisotropis , anjangkarya , anjangsana , anjat , anjiman , anjing , anjir , anju , anjung , anjur , anjuran , ankilosis , anoa , anode , anofeles , anoftalmus , anoksemia , anoksik , anomali , anomi , anonimitas , anopsia , anorak , anoreksia , anorganik , anortopia , anosmia , anotasi , ansa , ansambel , ansar , ansari , antagonis , antagonisme , antakesuma , antalas , antalkali , antan , antardaerah , antariksawan , antariksawati , antarmolekul , antarmuka , antarsel , antarsuku , antartika , antasid , antasida , antawacana , antediluvium , antefiks , anteken , antelas , anteliks , antelmintik , antelop , antena , antenatal , antenul , antera , anteridium , anteseden , antianemia , antiartritik , antibarion , antibeku , antibiotik , antibodi , antidepresan , antidioksida , antidiuretik , antidot , antienzim , antiflogistik , antigen , antigravitasi , antihistamin , antijasad , antikatalis , antiklimaks , antiklin , antiklor , antikonsepsi , antikristus , antikuari , antikuariat , antimateri , antimonium , antimuntah , anting , antinomi , antinovel , antipartikel , antipati , antipenawar , antipiretik , antipode , antiproton , antipruritik , antisemitisme , antisepsis , antiseptik , antisiklogenesis , antisiklon , antisiklonal , antisimpul , antisipasi , antitesis , antitoksin , antitragus , antiwirawan , antizarah , antoi , antologi , antonim , antonimi , antop , antosian , antraknosa , antraks , antrasena , antrasian , antrasit , antre , antromorfis , antropobiologi , antropoda , antropofagi , antropogeografi , antropolog , antropologi , antropometer , antropomorfisme , antroponimi , antroposentrisme , antroposofi , anturium , antusiasme , anu , anual , anugerah , anuitas , anulus , anumerta , anunasika , anuresis , anuria , anus , anuswara , anyam , anyaman , anyang , anyelir , aorta , apanase , aparat , aparatur , aparatus , apartemen , apartemenisasi , apartotel , apati , apel , apelativa , apendektomi , apendiks , apendisitis , apepsi , apersepsi , aphelion , apheliotropisme , api , apikultur , apilan , apion , apit , apiun , aplasi , aplikasi , apnea , apoenzim , apogami , apoge , apograf , apok , apokalips , apokope , apokrifa , apologetika , apologi , apologia , apomiksis , apomorfin , apopleksi , aposiopesis , aposisi , apostasi , apostel , apostrof , apotek , apoteker , apraksi , apraksia , apresiasi , apresorium , aprikot , apron , aptasi , apu , ara , arababu , arabes , aragonit , arah , araknitis , araknoid , aral , aram , aramba , arang , aransemen , ararut , aras , arasy , arbei , arbiter , arbitrase , arboretum , arborikultur , arca , arcas , are , area , areal , arek , aren , arena , areografi , areola , areometer , ares , arestasi , areta , argari , argentit , argentum , argirodit , argol , argometer , argon , argumen , argumentasi , ari , aria , arifin , aring , arisan , aristokrasi , aristokrat , aristotipe , arit , aritmetika , arja , arkade , arkaisme , arkati , arkegonium , arkeolog , arkeologi , arkeozoikum , arketipe , arkifonem , arkileksem , arkitraf , arktika , arku , arloji , armada , arnal , arogansi , aroma , arombai , arpus , arsenal , arsenik , arsenikum , arsip , arsipelago , arsis , arsitek , arsitektur , arta , artefak , arteri , arteriografi , arteriola , arteriosklerosis , articok , artikel , artikulasi , artikulator , artileri , artinya , artiodaktil , artis , artisyok , artona , artotek , artrobrankium , artropoda , aru , aruan , aruda , arun , arus utama , arus , arwah , arwana , arya , aryaduta , arzak , asabat , asabiah , asai , asal , asam , asana , asap , asar , asas , asbak , asbes , asbut , ase , asepsis , aset , asetabulum , asetat , asetilena , asetimeter , aseton , asfal , asfiksia , asi , asibilan , asibilasi , asid , asidimeter , asidosis , asil , asimilasi , asimtot , asimus , asinan , asindeton , asinyor , asisten , asistensi , askariasis , askarid , askese , asket , asketisisme , askon , asma , asmara , asmaragama , asmaraloka , asmarandana , asnad , asonansi , asortimen , asosiasi , aspal , asparaga , asparagus , aspartame , aspek , aspiran , aspirasi , aspirat , aspirin , asprak , asrama , assalamualaikum , astadikpala , astaka , astakona , astatin , astenia , astenopia , asteositoma , aster , asteroid , astigmatis , astringen , astrofisika , astrolab , astrolog , astrologi , astronautika , astronom , astronomi , astronot , astrosit , asuh , asuhan , asumsi , asurador , asuransi , aswasada , atak , ataksia , atap , atar , atas , atavisme , ateis , ateisme , atelir , atensi , atenuasi , atlas , atlet , atletik , atman , atmolisis , atmologi , atmosfer , atok , atol , atom , atomisasi , atraksi , atraktan , atresia , atribut , atrisi , atrium , atrofi , atropin , atur , aturan , aubade , audiensi , audio , audiofil , audiofon , audiograf , audiogram , audiologi , audiometer , audiovisual , auditor , auditorium , augmentatif , auk , auksanometer , auksi , auksin , aulia , aum , auman , aung , aur , aurat , aurikularia , aurora , aurum , auskultasi , autad , autarki , autentisitas , autisme , autobiograf , autobiografi , autodidak , autodin , autogami , autograf , autografi , autogram , autoklaf , autoklastik , autokrasi , autokrat , autolisis , automaton , automobil , autopsi , autosom , autotoksin , autotrof , avalans , aven , aversi , avgas , aviari , aviasi , aviator , avifauna , avikultur , avitaminosis , avokad , avontur , avonturir , avtur , avunkulokal , awa , awak , awal , awalan , awan , awang-awang , awang , awar , awat , awin , ayah , ayahanda , ayakan , ayam , ayan , ayanda , ayar , ayat , ayatullah , ayun , ayunan , ayunda , azab , azaban , azal , azan , azeotrop , azimat , azimut , azoikum , azurit , bab , babad , babal , babatan , babesiasis , babi , babon , babu , babun , bacang , bacik , baco , badai , badak , badal , badam , badan , badang , badar , badari , badau , bade , badik , badminton , badong , badung , badur , badut , baduyut , bafta , bagai , bagal , bagan , bagang , bagasi , bagat , bagau , bagea , bagi , baginda , bagor , baguk , bah , bahadur , bahagia , bahala , bahalan , bahan , bahana , bahar , bahara , bahariwan , bahasa , bahasawan , bahaya , bahtera , bahu , baiat , baiduri , baik , bainah , bais , bait , baitulmal , baja , bajaj , bajak , bajan , bajang , bajau , bajigur , bajik , bajing , baju , bak , bakal , bakalaureat , bakap , bakar , bakarat , bakat , bakau , bakda , bakdul , bakelit , baki , bakiak , bakik , bakir , bakmi , bakpao , bakpia , baksi , baksis , bakso , baktau , bakteremia , bakteri , bakterin , bakteriofag , bakteriolisis , bakteriolog , bakteriologi , bakteriostatik , bakterisida , bakti , bakul , bakung , bakwan , bal , bala , balabad , balairung , balak , balalaika , balam , balan , balangkep , balans , balap , balau , balen , balerina , balerino , balet , balgam , baliho , balik , baling , balistika , balita , balkas , balkon , balneologi , balneoterapi , balok , balon , balot , balsam , balseros , baluarti , baluh , balung , balur , balut , bam , bambam , bambu , ban , bana , banat , bancak , bancet , banci , bancik , bandar , bandara , bandarsah , bandasrayan , bandea , bandela , bandeng , banderol , banding , bandingan , bandit , banditisme , bando , bandongan , bandot , bandrek , bandu , bandul , bandung , bandusa , bandut , bang , bangan , bangang , bangar , bangas , bangau , bangbung , banggan , bangkai , bangkal , bangkasan , bangket , bangking , bangkong , bangku , bangle , banglo , bangsa , bangsal , bangsat , bangsawan , bangsi , bangun , bani , baning , banir , banjang , banjar , banjaran , banjir , bankir , bantah , bantai , bantal , bantam , bantaran , banteng , banting , bantu , banyo , banyun , bao , bap , bapa , bapak , bapakisme , bapanda , bapang , baptis , bar , barah , barai , barak , baran , barang , barap , barat , barbarisme , barbel , barber , barbital , barbiton , barbiturat , bardi , barel , baret , barga , barid , barier , barik , barikade , baringan , barion , baris , barisfer , barit , barita , bariton , barium , barjad , barkas , barkometer , barli , barograf , barogram , barok , barologi , barometri , baron , barongsai , baroskop , barotermograf , barso , barua , baruje , barunawan , barunawati , barut , barzanji , basa , basal , basalioma , basanit , basat , basil , basilika , basilus , basin , basirah , basis , baskara , basket , baskom , basung , basut , bata , batagor , batai , batako , batalion , batara , batari , batas , batel , baterai , batih , batik , batil , batimetri , batin , batiplankton , batisfer , batita , batolit , baton , batu , batuk , batun , batung , bau , baud , bauk , baur , baut , bawah , bawal , bawang , bawasir , bawat , baya , bayam , bayan , bayang , bayangan , bayangkara , bayangkari , bayar , bayas , bayata , bayati , bayi , bayonet , bayuh , bayun , bayung , bayur , bazar , bazoka , be , bea , beasiswa , beatifikasi , beban , bebaru , bebat , bebe , bebek , bebekisme , beberas , bebi , bebotoh , becak , beceng , becuk , beda , bedah , bedak , bedama , bedan , bedawi , bedaya , bedeng , bedengan , bedil , bedinde , bedudak , beduk , bedung , begal , begana , begawan , begonia , begu , beguk , begundal , beha , bejana , bek , bekakak , bekakas , bekal , bekam , bekantan , bekas , bekatul , bekel , bekerma , bekicot , bekil , bekisar , bekleding , bekles , beklit , beksan , bekuku , belabas , belacak , belacan , belacu , belada , beladau , belah , belahong , belai , belak , belakang , belako , belalai , belalang , belam , belambang , belan , belanak , belandar , belandong , belandung , belanga , belangir , belangkas , belangkin , belangkon , belanja , belantai , belantan , belantik , belantika , belantuk , belarak , belas , belasungkawa , belat , belati , belatik , belatuk , belatung , belau , belebas , belebat , beleda , beledang , beledi , beledu , belek , belekek , belekok , belelang , belencong , belendong , belenggu , belentung , belepas , belera , belerang , belian , belibas , belibat , belibis , belida , beligat , beligo , belik , belikan , beliku , belimbing , belincong , beling , belingsat , belinjo , belit , belitung , beliung , belo , beloan , belobor , belodok , belok , belokok , belolang , belolok , belolong , belonggok , belongkang , belongkeng , belongkot , belongsong , belontang , belotong , beluam , beluas , belubu , belubur , beludar , beluk , belukap , belukar , beluku , belukut , belulang , beluluk , belulung , belungkur , beluntas , beluru , belusuk , belut , bemban , bembar , bembarap , bemo , bena , benak , benalu , benang , benatu , bencah , bencana , benda , bendahara , bendaharawan , bendahari , bendala , bendara , bendari , bendawat , bende , bendera , benderang , benderung , bendi , bendir , bendu , benduan , bendul , bendung , bengang , bengawan , bengek , benggala , benggol , bengkarak , bengkaras , bengkatak , bengkawan , bengkawang , bengkel , bengker , bengkong , bengku , bengkuang , bengkunang , bengkung , benguk , beni , benian , benih , benitan , benkap , bensin , benta , bentala , bentang , bentangkan , bentangur , bentar , bentara , bentaus , benteh , benteng , bentik , bentol , bentonit , bentos , bentuk , bentul , bentulu , benturung , benua , benuang , benuaron , benur , benzedrin , benzena , benzil , benzoat , benzoin , benzol , beo , beragan , berahi , beraksa , beram , beramin , beranda , berandal , berandang , berang-berang , berangan , berangas , berangta , berangus , beranta , beras , berbabil , bercak , bercerak , beremban , berembang , berengau , berengos , berewok , berguk , berhala , beriani , berik , berikut , beril , berilium , berinda , beringin , berita , beritawan , berkah , berkas , berkasan , berkat , berkelium , berkik , berkil , berko , berkung , berlau , berlian , berlimpap , bermat , bermetamorfosis , bermi , bernga , beroci , beroga , berok , beronang , berondong , berongkos , berongsong , beronjong , beronok , beroti , berpengantin , bersitan , bertam , bertema , bertih , bertimbalan , beruang , beruas , berudu , berui , beruju , beruk , berumbung , berunang , beruntus , beruri , berus , berwajah , besalen , besan , besaran , besek , besel , besi , besikal , besing , beskal , beskap , beslit , bestek , bestel , bestialitas , bestir , bestral , besusu , besuta , betang , betara , betari , betatas , betatron , betau , betet , beti , betik , betina , betinga , betis , betok , beton , betonisasi , betung , betutu , bewok , bhayangkara , bi , biadi , biah , biang , bianglala , biaperi , biara , biarawan , biarawati , bias , biat , biawak , biawas , biaya , bibi , bibinda , bibir , bibit , biblio , bibliografi , bibliomania , bibliotek , bicana , bicara , bicu , bida , bidadari , bidah , bidai , bidak , bidal , bidan , bidang , bidar , bidara , bidari , bidet , bido , biduan , biduanda , biduanita , biduk , bidur , biduri , bifasial , bigamis , bihun , bija , bijaksanawan , bijan , bijana , bijih , bik , bikameral , bikang , bikarbonat , bikini , bikir , bikromat , biksah , biksu , biksuni , biku , bilabial , bilah , bilai , bilakmata , bilal , bilateralisme , bilga , biliar , bilik , bilingualisme , bilis , bilokal , bilur , bilyet , bimasakti , bimbang , bimetal , bina , binar , binara , binaraga , binaragawan , binatak , binatang , bincu , bincul , bincut , binder , bindu , bingkah , bingkai , bini , binjai , binomial , bintak , bintal , bintalak , bintan , bintang , bintara , binti , bintik , bintil , bintit , bintul , bintur , binturung , biodata , biodin , biofera , biofilm , biofilter , biofisik , biofisika , biogas , biogeografi , biografi , biokimia , bioklimatologi , biola , biolinguistik , biolit , biologi , bioluminesensi , biomassa , biomekani , biometeorologi , biometri , biometrika , bionomika , biopendar , bioplasma , biopsi , bioritme , bioritmik , biosekuen , biosfer , biosida , bioskop , biostatika , biota , biotek , bioteknologi , biotik , biotoksin , biotron , bipatride , bipolar , bipolaritas , bipolisentrisme , biprisma , bir , birah , birai , biram , birama , biras , birat , biri-biri , biring , birit , biro , birofaks , birokrasi , birokrat , birokratisasi , birokratisme , birsam , bis , bisai , bisbol , bisektris , biseps , bisik , bisinosis , biskuit , bismut , bisnis , bison , bissu , bistik , bisul , bit , biti , bitisik , bitumen , biuku , biumbai , bius , bivak , bizurai , blabar , blabitisme , blangko , blaster , blastostil , blazer , blekek , blekok , blenda , blender , blewah , blok , blokade , bloknot , blower , bludrek , blues , blus , blustru , bobato , bobot , bocah , bodhi , bodhisatwa , bodi , bodok , bogam , bogi , bogol , bogor , bohemian , bohlam , bohorok , boi , bokar , bokca , bokor , boks , boksen , bokser , bokset , boksu , boku , bola , bolero , boling , bolometer , bolotu , bolpoin , bolu , bom , bombai , bombardemen , bombas , bomber , bomseks , bonafiditas , bonang , bonanza , bonar , bonbon , boncol , boncong , bondol , boneka , bonet , bong , bonggol , bongkah , bongkin , bongkor , bongkrek , bongo , bongsang , bonjor , bonsai , bonus , boplang , bor , bora , boraks , borat , borci , bordes , bordil , bordir , bordu , boreal , boreh , borek , borgol , borjuasi , borjuis , borok , boron , bortel , boseta , bosman , boson , bosun , botang , botani , botanikus , botelir , botok , botol , botridium , botulisme , bowo , boya , bozah , bradikardi , brahmana , brahmani , brahmi , brahmin , braille , brakiasi , brakilogi , brakistokron , braktea , bramacorah , brander , brankar , brankas , branwir , braseri , brata , bratawali , breksia , brem , bren , brendi , bretel , brevet , brigade , brigadir , brigjen , briket , brimob , briofita , briologi , briozoa , bripda , briptu , broiler , brokade , brokat , broker , brokoli , brom , bromat , bromida , bromin , bromisme , brompit , bronkioli , bronkitis , bronkodilator , bronkotomi , bronkus , brontosaurus , brosur , browser , bruder , bruk , brunai , brutalisme , bruto , bu , buah , buai , bual , buari , buaya , bubo , bubu , bubuhan , bubuk , bubul , bubung , bubur , bubut , bucu , budak , budaya , budayawan , budi , budiman , budu , bueng , bufer , bufet , bugenvil , buhul , buih , buil , bujam , bujang , bujangga , bujet , bujeter , bujuk , buk , bukau , buket , bukit , buklet , bukti , buku , bukur , bulai , bulak , bulan , bulang , bulangan , bular , bulbul , buldan , buldog , buldoser , bule , buleng , buletin , bulevar , bulgur , bulian , bulimia , bulir , bulsak , bulu , bulus , bum , bumantara , bumbu , bumbun , bumbung , bumerang , bumi , bumiputra , bumper , bumping , bun , buna , buncak , buncis , bunda , bundel , bundung , bung , bunga , bungalo , bungkal , bungker , bungkil , bungkus , bunglai , bunglon , bungsil , bungsu , buni , bunian , buntal , buntang , buntat , buntil , buntut , bunut , bunyi , bupala , bupati , bur , bura , burak , buram , buras , burat , burayak , burdah , buret , burgundi , burhan , burit , burnout , buron , bursa , buru , buruh , burung , burut , busa , busana , buset , bushido , busi , bustan , buster , busur , busut , butadiena , butala , butana , butang , butbut , butik , butirat , butongpai , butuh , buya , buyung , buyut , ca , cabai , cabak , cabang , cabo , cabuk , caca , cacak , cacar , cacat , caci , cacibar , cacing , cadar , cadas , cadik , cagar , cagu , caguh , cahaya , cahi , caima , cairan , cais , caisim , cak , cakalang , cakalele , cakar , cakawari , cakela , caki , cakiak , cakil , cakrabuana , cakram , cakrawala , cakrawati , cakus , cal , calabikang , caladi , calar , calecer , calir , calit , calo , calon , caluk , camar , camat , camau , cambang , cambuk , cambul , camil , campang , camplungan , canai , canang , cancang , canda , candai , candat , candi , candik , candit , candradimuka , candrasa , candu , candung , cang , cangap , canggaan , canggah , canggai , canggal , cangget , canggung , cangkang , cangkir , cangklong , cangkrang , cangkriman , cangkring , cangkuk , cangkul , cannelloni , cantel , canteng , canting , capa , capah , capak , capal , capar , capeg , capil , caping , caplak , capung , carakawan , carakawati , caram , carang , caren , cat , catu , catuk , catur , caturlarik , caturtunggal , caturwangsa , caturwarga , caturwarna , caturwulan , catut , caul , cawai , cawak , cawan , cawangan , cawat , cawi , cawu , ce , cebikas , cebong , cebur , cecak , cecap , cecawi , cece , ceceh , cecere , cecunguk , cedera , ceding , cedok , cek , cekak , cekakak , cekakan , cekat , cekcekcek , cekdam , cekel , ceker , ceki , cekibar , ceklek , cekok , cekrem , cekres , cekuh , cekur , cela , celaga , celah , celak , celana , celar , celari , celebuk , celempong , celempung , celep , celepik , celepuk , celetuk , celoteh , celung , celur , celuring , celurit , celurut , celutuk , cemara , cembul , cemekian , cemeti , cemetuk , cemooh , cempaka , cempal , cempana , cempedak , cempelik , cempelung , cemperai , cemperling , cempiang , cempin , cemping , cempung , cemuk , cenak , cenangau , cenangga , cenangkas , cenayang , cencala , cencaluk , cencaru , cencawan , cencawi , cendana , cendawan , cendekiawan , cenderai , cenderasa , cenderawasih , cendok , cendol , cenduai , cenela , ceng , cengal , cengbeng , cengger , cengi , cengis , cengkam , cengkaruk , cengkedi , cengkerama , cengkerawak , cengkerik , cengkering , cengkerung , cengkiak , cengkih , cengking , cengkir , cengkok , cengkung , cengkurai , cengli , centangan , centeng , centong , centung , cepak , cepeng , cepengan , ceper , cepiau , cepu , cepuk , ceracap , ceracau , cerah , ceraka , cerakin , ceramah , cerana , cerang , ceranggah , cerangka , cerat , cerau , cerawat , cerbung , cercah , cercak , cere , cerecek , cerek , ceremai , cerempung , cerepu , cergam , ceri , ceria , cericap , cericip , ceriga , cerih , cerita , cerkam , cerlang , cerlih , cermai , cermin , cerobong , cerocok , cerompong , ceropong , cerpelai , cerpen , cerpenis , cerpu , cerucuh , cerucup , ceruk , cerup , cerutu , cetak , cetar , ceter , cetera , ceteri , ceteria , ceti , cetus , ceuki , cewek , ci , ciak , ciap , cibuk , cicinda , cicit , cidomo , ciduk , cik , cika , cikadas , cikar , cikok , ciku , cikut , cilap , cilawagi , cili , cilukba , cimplong , cincau , cincin , cincong , cinda , cindai , cinde , cindil , cindur , cing , cingam , cingge , cingkat , cingur , cinta , cintamani , cintrong , cip , cipai , cipan , cir , circir , ciri , cirit , ciriwangi , cis , cit , cita , citraleka , ciu , ciuman , ciut , co , coban , cobek , cocok , cocor , codot , cogan , cok , cokar , coklat , cokmar , cokok , colak , colek , coli , colok , comberan , comek , comel , congak , congek , congkak , congkok , congor , congsam , conteng , contoh , copet , corak , coreng , coret , corong , corot , cotok , cowok , cowokan , criping , cuaca , cuak , cual , cubit , cubung , cuca , cucakrawa , cucu , cucun , cucunda , cucung , cucur , cucurut , cucut , cudang , cuk , cuka , cukai , cuki , cukimai , cukin , cukit , cukong , cuku , cula , culak , culan , culiah , culim , cumbu , cumi-cumi , cunam , cundang , cung , cungkil , cunia , cup , cupak , cupang , cuping , cupu , cur , curanmor , curas , curat , curiga , curik , cus , cutak , cutbrai , daba , dabal , dabat , dabing , dabir , dabit , dabol , dabus , dacin , dad , dada , dadah , dadaisme , dadal , dadali , dadap , dadar , dadi , dadih , dading , dadu , dadung , daeng , daerah , daerahisme , dafnah , daftar , dagang , dage , dagi , daging , dagu , dah , dahaga , dahagi , dahak , daham , dahan , dahanam , dahi , dahina , dahlia , dahulu , dai , daiman , daing , daitia , dajal , daka , dakah , daki , dakocan , dakon , dakron , daksina , daktil , daktilitis , daktilologi , daktiloskopi , dakwa , dal , dalam , dalang , daldaru , dalfin , dalih , dalil , daltonisme , daluang , dalung , dam , damai , damak , damal , daman , damar , damaru , damas , dambin , dambir , dami , damotin , dampak , dampit , dampung , dana , danau , danawa , danda , dandan , dandang , dandanggula , dandapati , dandi , dangar , dangau , dangdut , dange , dangkung , dansa , danta , danur , danyang , dap , dapra , dapur , dara , darab , darah , darat , darau , dargah , daring , darji , darma , darmabakti , darmakelana , darmasiswa , darmatirta , darmawisata , daro , darpana , darunu , darurat , darusalam , darwis , das , dasalomba , dasar , dasarian , dasasila , dasatitah , dasawarsa , dasbor , dasi , daster , dasun , datatamak , datif , datuk , datum , datung , daulat , daun , daur , dawai , dawan , dawat , daya , dayah , dayang , dayuk , dayung , dealat , deaneksasi , debah , debak , debam , debap , debarkasi , debas , debat , debik , debing , debirokratisasi , debit , debitur , debris , debu , debug , debuk , debum , debun , debung , debup , debur , debus , debut , decak , decap , deceh , decing , decit , decup , decur , decut , dedak , dedal , dedalu , dedap , dedar , dedare , dedas , dedemit , dederuk , dedes , dedikasi , deduksi , dedulang , deeskalasi , defaitisme , defekasi , defensi , deferens , defile , definisi , defisit , deflagrasi , deflagrator , deflasi , defleksi , deflorasi , defoliasi , defonologisasi , deforestasi , deformasi , degam , degap , degar , degen , degenerasi , degradasi , degresi , deguk , degum , degung , degup , deham , dehem , dehidrasi , dehidrat , dehidrogenasi , dehumanisasi , deideologisasi , deifikasi , deiksis , deislamisasi , deisme , dek , dekade , dekadensi , dekagram , dekah , dekaliter , dekameter , dekan , dekanal , dekantasi , dekapoda , dekare , dekik , deklamasi , deklamator , deklarasi , deklasifikasi , deklerer , deklinasi , deklinometer , dekode , dekoder , dekolonisasi , dekomposer , dekomposisi , dekompresi , dekongestan , dekonsentrasi , dekontekstualisasi , dekor , dekorasi , dekorator , dekosistem , dekremeter , dekreolisasi , dekret , dekriminalisasi , deksa , dekstrin , dekstrosa , deku , dekunci , dekung , dekus , dekut , delabialisasi , delah , delamak , delan , delap , delas , delat , delegasi , delegat , delegitimasi , delepak , deler , delik , delikan , delikates , delima , delineasi , delinkuen , delinkuensi , delirium , delman , delta , delusi , demabrasi , demagog , demagogi , demah , demam , demang , demarkasi , dembam , dembun , demiliterisasi , demineralisasi , demisioner , demo , demobilisan , demobilisasi , demograf , demografi , demokrasi , demokrat , demokratisasi , demon , demoniak , demonopolisasi , demonstran , demonstrasi , demonstrativa , demoralisasi , demosi , dempam , dempang , demper , dempir , dempul , dempung , demung , denah , denai , denak , denasalisasi , denasionalisasi , denawa , dencang , dencing , denda , dendang , dendeng , dendi , dendrokronologi , dendrologi , denervasi , dengih , denging , dengkang , dengkel , dengking , dengkul , dengkung , dengkur , dengkus , dengue , denguk , dengung , dengus , dengut , denim , denok , denominasi , denotasi , densimeter , densitas , densitometer , densitometri , densometer , dental , dentam , dentang , dentin , denting , dentum , dentung , dentur , denudasi , denuklirisasi , denyit , denyut , deodoran , deoknumisasi , deontologi , depa , depak , depalatalisasi , depan , depap , deparpolisasi , departemen , departementalisasi , dependensi , depersonalisasi , depersonifikasi , depigmentasi , depilasi , deplesi , depolarisasi , depolitisasi , depopulasi , deportasi , deposan , deposit , deposito , depot , depresi , depresiasi , depresor , deprotonasi , depun , depus , deputasi , deputi , dera , derai , derajah , derajang , derajat , derak , deram , deran , derang , derap , deras , derau , deregulasi , derek , derel , deresi , deret , dergama , derik , dering , deris , derit , derita , derivasi , derivat , derji , dermaga , dermatitis , dermatofitosis , dermatolog , dermatologi , dermatom , dermawan , dermis , dermoid , dersik , deru , deruk , derum , derup , derus , desa , desah , desain , desainer , desak , desakralisasi , desalinasi , desar , desau , desegregasi , deselerasi , desensitisasi , desentralisasi , deserebrasi , desersi , desertir , desibel , desidua , desigram , desih , desik , desikan , desikator , desil , desiliter , desimal , desimeter , desinens , desinfeksi , desing , desir , desis , desit , deskripsi , deskuamasi , desmonem , desmoplasia , desmosom , desorientasi , desorpsi , despot , despotisme , destabilisasi , destar , destinasi , destroyer , destruksi , destruktor , desuk , desulfurisasi , desup , desur , desus , desut , detail , detak , detap , detar , detas , detasemen , detasering , deteksi , detektif , detektofon , detektor , detenidos , detensi , detente , detergen , deteriorasi , determinan , determinasi , determinator , determinis , determinisme , detik , deting , detoksifikasi , detonasi , detonator , detritus , detrusor , detup , detus , deuterium , deuteron , deutranomalopia , devaluasi , deviasi , devisa , devosi , dewa , dewadaru , dewala , dewan ,