Wiktionary:Ngeunaan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Texten "Wiktionary" med ord i bakgrunden

Kemis
18 Juli 2019
618 éntri

Wiki.png

Horséh! Wilujeng sumping baraya di WikiKamus basa Sunda, kamus nembrak nu bisa diédit sarta ditulis ku saha baé. WikiKamus mangrupa kamus haratis multibasa, nu ditulis réréongan ku jalma-jalma saperti anjeun. Bagja kacida lantaran kiwari WikiKamus mimiti ngeureuyeuh nikreuh deui najan bari pateuh, jeung sakapeung mah bari mindeng reureuh, komo bungah pisan mun anjeun milu nulis di ieu WikiKamus kalawan maneuh.

Anjeun bisa nulis atawa maca kekecapan basa Minang atawa basa séjén ti ieu kamus multibasa, nu mana dadaran unggal kecapna diémbarkeun dina basa Sunda. Di leunjeuran kénca anjeun bakal manggihan tutumbu ka WikiKamus basa séjén, nu di éta WikiKamus téh dadaranna ku basa séwang-séwangan. Unggal WikiKamus miboga kodeu basa di URL-na nu nangtukeun basa nu digunakeun pikeun dadaranana.

Ari dirarancangna mah minangka batur léksikalna Wikipédia, ngan ayeuna téh sakumna WikiKamus geus kumembang ngunggulan kamus basajan.