Pitulung:Eusi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Di handap ieu mangrupakeun pituduh ringkes sintaks wiki anu bisa dipaké palebah rék ngédit artikel. Tembong ogé Wikipédia:Pitulung di Wikipédia Basa Sunda pikeun pajéntréan leuwih lengkep.

Tujuan Nu diketik Nu midang
Bisa dilarapkeun di mana waé
Citak kandel '''citak kandel''' citak kandel
Citak déngdék ''citak déngdék'' citak déngdék
Citak kandel jeung déngdék '''''citak kandel jeung déngdék''''' citak kandel jeung déngdék
Tutumbu jero
(dina Wiktionary)

[[Judul kaca]]
[[Judul kaca|Teks pidangan]]

Judul kaca
Teks pidangan

Mindahkeun ka kaca sèjèn #ALIH [[Judul kaca]] 1. ALIH Judul kaca
Tutumbu luar
(ke ramatloka sèjèn)

[http://www.conto.org]
[http://www.conto.org teks pidangan]
http://www.conto.org

[1]
teks pidangan
http://www.conto.org

Tawisan hidep
di kacara sawala

~~~~

Pamakè 05.40,
20 Pébruari 2017 (UTC)

Hanya diterapkan pada awal baris
Subbagèan

== Undak 1 ==
=== Undak 2 ===
==== Undak 3 ====
===== Undak 4 =====

Undak 1[édit]

Undak 2[édit]

Undak 3[édit]

Undak 4[édit]
Daptar biasa

* hiji
* dua
** dua titik hiji
* tilu

  • hiji
  • dua
    • dua titik hiji
  • tilu
Daptar nomoran

# hiji
# dua
## dua titik hiji
# tilu

  1. hiji
  2. dua
    1. dua titik hiji
  3. tilu
Gambar leutik
(thumbnail)

[[File:Wiki.png|thumb|Teks pajèntrèan]]

Teks Pajéntréan

Mangga tingali ogé kaca pitulung di Wikipedia Sunda.

Citakan:Interproyek