julig

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Julig)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

julig

  1. Hianat
  2. Resep nyilakakeun atawa ngahésakeun batur