keueung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Keueung)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

keueung

  1. Rasa kasieun kana hal anu acan kajadian