Pamaké:Frida wiradikarta

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kiwari can aya téks dina ieu kaca. Anjeun bisa nyusud judul ieu kaca dina kaca séjén, nyusud log nu tumali, atawa nyieun ieu kaca.