Pamaké:タチコマ robot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Pamaké:Kompiyuter)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Emergency-bot-shutoff