Pamaké:Poulpy

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kiwari can aya téks dina ieu kaca. Anjeun bisa nyusud judul ieu kaca dina kaca séjén, nyusud log nu tumali, atawa nyieun ieu kaca.