Séptémber

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Séptember)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Séptémber

  • bulan kasalapan dina pananggalan Maséhi, lamana 30 poé.
  • Tanggal 30 Séptémber katelah ku ayana kajadian Gerakan 30 Séptémber.
  • Dina bulan Séptémber Sarah balik kuliah ti Inggris.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.