Saptu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Saptu

  • ngaran poé katujuh dina saminggu.
  • Unggal Saptu sok diayakeun senam séhat di lapang deukeut balai désa.
  • Tétéh sok nungguan poé Saptu manéhna libur gawé jadi bisa indit balanja.

Tingkatan basa[édit]

  • Saptu : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.