sawangsulna

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Sawangsulna)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sawangsulna [ᮞᮝᮀᮞᮥᮜ᮪ᮔ] nyaeta kécap nu dipaké nalika ngawaler nu nyebutkeun nuhun. Miboga harti nu sarua Jeung kécap Sami-sami.