warang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti Warang)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Warang [ᮝᮛᮀ] nyaéta sésébatan kanggé kolot minantu atanapi mitoha budak urang.