awéwé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti awewe)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

awéwé

  1. [[]]

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan