bancét

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti bancet)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bancét

  1. Anak bangkong nu geus ngaliwatan tahap buruy