é

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

é

aksara kalima dina basa Sunda jeung Latén, kaasup kana aksara tikoro, dibaca saperti é dina kecap écis. Aksara ieu bisa ditulis ku aksara gédé atawa leutik, nurutkeun perluna.

Tingkata basa[édit]

  • basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • é: Bagian 'é' dina kamus ieu soéh pédah kaseblok cikopi
  • é: É kaasup aksara kalima dina basa sunda
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.