éé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

éé

éé

  1. Modol; ngaluarkeun kokotor tina awak nu ngaliwatan palawangan tukang (ind: anus)
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]