éé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

éé

  1. Modol; ngaluarkeun kokotor tina awak nu ngaliwatan palawangan tukang (ind: anus)

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan