ébat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ébat

  • teu jongjon dina ngerjakeun salat pédah kagoda ku aambeuan, dédéngéan, téténjoan, atawa pangajak rasa.
  • Anjeunna ngarasakeun ébat dina solatna, ku sabab nénjo baturanna nongton acara TV anu dipikaresep.
  • Rasa-rasa ébat kudu dikurangan dina ibadah sapérti salat.

Tingkatan basa[édit]

  • ébat: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
  • basa Indonésia : -
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.