ébonit

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ébonit

  • campuran laték jeung walirang tilu kali lobana. Warnana hideung bari boga bentuk anu teuas.
  • Karét ébonit biasana dipaké jadi bahan parabotan imah.
  • Ébonit boga sipat heuras, teu jiga karét biasana.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.