écé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

écé

  • nyindir bari ngahina.
  • Manéhna sering meunangkeun écé ku baturanna lantaran beungeutna hideung.
  • Ayeuna Bejo geus béda ti baheula. Geus kaya mah sering ngécé baturanna nu miskin kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • écé: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.