écom

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

écom

  • pagawéan malikan nanaonan omongan batur harita kénéh kaucap, terus diturutan bari heureuy.
  • Bérés dicarekan ku Pa Guru, manéhna langsung écom naon waé anu guru na omongkeun.
  • Udin kapanggih ngécom carékan guruna ku babaturanna.

Tingkatan basa[édit]

  • écom: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.