édég

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

édég

  • dibasakeun ka suku jelema nu kabiasaan oyag-oyagan siga nu ngadégdég.
  • Ulah sok édég suku téh, ngéwa!
  • Wanto ngadéngékeun lagu baru sukuna édég di handap meja.

Tingkatan basa[édit]

  • édég: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.