éjahan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

éjahan

  • kaidah ngagambarkeun sora, tulisan, jeung tanda baca dina bahasa.
  • Éjahan jaman Walanda mangaruhan tata basa Indonésia.
  • "Skripsi simkuring ngabahas pangaweruh éjahan basa asing ka tata basa Indonésia".

Tingkatan basa[édit]

  • éjahan: basa serapan Indonésia
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.