ékah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ékah

  • akikah, meuncit domba atawa bandot anu séhat keur ngahajatkeun orok anu umurna umumna 7 poé.
  • Sababaraha domba jeung bandot geus disiapkeun di hareupun imah keur ékah budakna si Ujang.
  • Pangusaha bandot ieu katelah ku nyayogikeun bandot jang ékah jeung kurban.

Tingkatan basa[édit]

  • ékah: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.