ékonomi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ékonomi

  • élmu ngatur cara ngagunakeun jeung ngatur kabeungharan (utamina duit) jeung rumah tangga nagara
  • Élmu ékonomi mangrupa salah sahiji élmu anu digunakeun dina pangwangunan nagara Indonésia.
  • Cik pangnyokotkeun buku ékonomi diluhureun lomari.

Tingkatan basa[édit]

  • ékonomi: basa serapan Perancis
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.