élél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

élél

  • nongtotkeun létah.
  • Anjing mun leumpang gé bari ngelél tara aya nu balem.
  • Lamun dahar lada teuing matak hayang ngelél terus-terusan.

Tingkatan basa[édit]

  • élél: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.