émbér

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

émbér

  • wawadahan keur mawa cai anu bisa dijingjing, biasana dijieun tina séng atawa plastik.
  • Émbér eusi lauk ti pamancingan bahé ku sabab pak Ujang tisolédat di hareupeun imah.
  • Jang, punten pang nyandakkeun émbér keur ngawadahan cai.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.